Πέμπτη , 30 Νοέμβριος 2023

Η συναρπαστική ζωή του γοητευτικού πρίγκιπα του Ντουμπάι

Ο 34χρονος εστεμμένος πρίγκιπας του Ντουμπάι, Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, γνωστός κυρίως ως «Fazza», είναι χωρίς αμφιβολία ο βασιλιάς του Instagram.

Ο γοητευτικός πρίγκιπας επιτρέπει στους 5,1 εκατομμύρια ακολούθους του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης να πάρουν μια γεύση από τη χλιδάτη και συναρπαστική ζωή του, που προβάλλεται μέσα από φωτογραφίες οι οποίες ανανεώνονται καθημερινά.

Ο «Fazza» είναι δεύτερος γιος του σεϊχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum, πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμίρη του Ντουμπάι. Όπως γράφει το Business Insider, υπολογίζεται ότι η περιουσία του πατέρας του ανερχόταν το 2013 στα 13,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο πατέρας του τον έστεψε πρίγκιπα το 2008, και ο μεγαλύτερος αδελφός του Rashid bin Mohammed πέθανε από ανακοπή καρδιάς το 2015 σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Ο νεαρός πρίγκιπας είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ντουμπάι, του Κέντρου για τον Αυτισμό, και του Αθλητικού Συμβουλίου του Ντουμπάι. Φαίνεται όμως ότι τολμηρά και άπειρα χόμπι του τον κρατούν διαρκώς απασχολημένο και σε φόρμα: Skydiving, ιππασία, ποδηλασία, καταδύσεις είναι μερικές από τις ασχολίες του και αν δε σας εντυπωσιάζουν αυτά, μάθετε πως είναι δεινός φωτογράφος, λάτρης των ταξιδιών και ποιητής.

Ρίξτε κι εσείς μια ματιά στη συναρπαστική ζωή του, από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media:

dbrch2

dbrch3

dbrch4

dbrch5

dbrch6

dbrch7

dbrch8

dbrch9

dbrch10

dbrch11

dbrch12

dbrch13

dbrch14

dbrch15

dbrch16

dbrch17

dbrch18

dbrch19

dbrch20

dbrch21

dbrch22

dbrch23


Πηγή