Παρασκευή , 1 Δεκέμβριος 2023
Η Ιωάννα Τούνη με σέξι μαγιό και μαύρο γούνινο σκούφο

Η τόπλες φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη, το σχόλιο για το ροζ βίντεο και η αντίδραση της

Πριν λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς σχετικά με το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Το πρώην κορίτσι του My Style Rocks, τα τελευταία τρία χρόνια δίνει μάχη για το βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές και σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε το να μιλήσει για αυτό το θέμα ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που είχε κάνει Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για αυτό καθώς το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και δεν ήθελε να σκύβει το κεφάλι.

Η κίνηση αυτή της Ιωάννας Τούνη σήκωσε κύμα στήριξης στο πρόσωπο της στα social media με hashtag #MeKatheTouni.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ορισμένοι από τους διαδικτυακούς της φίλους έχουν αντίθετη άποψη.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της στα νησιά με την κολλητή της φίλη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στην τελευταία της ανάρτηση, το πρώην κορίτσι του My Style Rocks «ανέβασε» μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει τοπλες και πλάτη πάνω σε ένα σκάφος ενώ κρατά από το χέρι τη φίλη της.

«Μύκονο είμαστε. Αλλά είπα να ανεβάσω λίγο Σαντορίνη. Έτσι για την αλητεία» έγραψε χιουμοριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Ανάμεσα στα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων ήταν ένα και που έκανε αναφορά στο ροζ βίντεο.

«Μετά κλαιγόσουν που ανέβασαν τα βίντεο που γ@@@@ν» σχολίασε ένας χρήστης.

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και πολλοί followers της Ιωάννας έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους προς τον συγκεκριμένο χρήστη για τα όσα έγραψε.

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να σταματήσει τον καταιγισμό των σχολίων και έγραψε ως απάντηση σε μια διαδικτυακή της φίλη: «Μην χαλάς το σάλιο σου για ηλίθιους ανθρώπους αγάπη μου, δεν θα καταλάβει ούτως ή άλλως».


Πηγή