Κυριακή , 4 Ιούνιος 2023

Η Χιλάρια Μπάλντουιν ανέβασε βίντεο με ασκήσεις για συγκεκριμένο μέρος του σώματος – Τρελό γιουχάισμα

Ένα πρόγραμμα με ασκήσεις γυμναστικής θέλησε να δείξει η Χιλάρια Μπάλντουιν, αλλά που να το φανταζόταν ότι θα ξεσήκωνε τέτοιες αντιδράσεις.

Η σύζυγος του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με ασκήσεις που ακολουθεί αυτή την περίοδο μετά την γέννηση του τελευταίου της παιδιού.

Οι ασκήσεις γυμνατικής της Χιλάρια Μπάλντουιν

Στο βίντεο των 28 δευτερολέπτων, η 39χρονη δασκάλα γιόγκα εκτελεί διάφορες ασκήσεις όπου σπρώχνει επιθετικά την λεκάνη της, προκαλώντας παρωδίες και γιουχαίσματα από τους σοκαρισμένους θεατές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη λεζάντα, η Χιλάρια Μπάλντουιν θέλησε να εξηγήσει: «Έχω κάποια προβλήματα στη μέση μου από τότε που γεννήθηκε το μωρό, οπότε προσπαθώ πραγματικά να βελτιώσω τη δύναμη του κορμιού μου. Ειδικά μετά από τόσα πολλά παιδιά, πρέπει πραγματικά να επικεντρωθώ στους εσωτερικούς μου μύες».

Παράλληλα αναφέρει πως οι συγκεκριμένες ασκήσεις βοηθούν στην ενεργοποίηση του πυελικού της εδάφους γράφοντας συγκεκριμένα: «Ενώ κάνω όλα αυτά, εστιάζω στην ενεργοποίηση του πυελικού μου εδάφους και στην έναρξη κάθε κίνησης από μέσα, αντί να βασίζομαι στα άκρα μου για να με οδηγήσω (σκεφτείτε την αίσθηση ότι προσπαθώ να μην κατουρήσω, για να το πω απλά».

Όπως μπορεί να δει κανείς, η Χιλάρια Μπάλντουιν ξεκινά την προπόνησή της σπρώχνοντας τη μέση της προς τα εμπρός πολλές φορές και στη συνέχεια μετακινεί τους γοφούς της από τη μία πλευρά στην άλλη. Ακολούθως κάνει κάποιες κάμψεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ξεκαρδιστικό βίντεο – παρωδία

Η influencer πάντως, φρόντισε να κλείσει τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, ωστόσο μια κωμικός φρόντισε να την κάνει περίγελο, με τους οπαδούς της Μπάλντουιν να σπεύδουν από κάτω να γράψουν τα δικά τους σχόλια.

Η Αυστραλή influencer διακωμωδεί τις ασκήσεις της Χιλάρια Μπάλντουιν
Η Αυστραλή κωμικός διακωμωδεί τις ασκήσεις της Χιλάρια Μπάλντουιν

Συγκεκριμένα, η Αυστραλή κωμικός Celeste Barber ανέβασε ένα βίντεο όπου σύρραψε το κλιπ της Χιλάρια με ένα δικό της, όπου μιμείται τις περίεργες κινήσεις της influencer και έγραψε στη λεζάντα: «Ονομάζουμε αυτή την προπόνηση ‘Καυ@@@@ έφηβος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ξεκαρδιστικό βίντεο – παρωδία βίντεο διακωμωδεί τις ασκήσεις της Χιλάρια αλλά με X-rated κινήσεις, με πάνω από 5,1 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 12.000 σχόλια.

Τρελό γιουχάισμα από τους χρήστες των social

«Πεθαίνω» σχολίασε το σούπερ μόντελ Σίντι Κρόφορντ. «Μόλις έφτυσα τα σπαγγέτι μπολονέζ μου πάνω στο τηλέφωνό μου» έγραψε κάποιος άλλος με έναν τρίτο να προσθέτει: «Αυτό το πρωτότυπο βίντεο είναι πολύ περίεργο. Τι στο καλό».

Κάποιος άλλος ανέφερε την υποτιθέμενη ισπανική καταγωγή της Χιλάρια, η οποία είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις πριν από 2 χρόνια περίπου. «Θα κάνετε την Χιλάρια να βγάλει πάλι την ψεύτικη ισπανική της προφορά με αυτές τις ανοησίες» έγραψε κάποιος.

«Η αμήχανη οπτική επαφή κατά τη διάρκεια των ασκήσεων» ανέφερε ένας άλλος με έναν ακόμη να προσθέτει: «Έχω πεθάνει, αυτές οι εκφράσεις του προσώπου της»


Πηγή