Σάββατο , 24 Φεβρουάριος 2024

Θανάσης Αλευράς για Eurovision: Με έβριζαν επειδή νόμιζαν ότι ήμουν στην επιτροπή που έδωσε 4άρι στην Κύπρο

Ο Θανάσης Αλευράς μίλησε για τον κόσμο που τον «έβριζε», επειδή νόμιζε ότι ήταν στην κριτική επιτροπή της Eurovision που έδωσε τέσσερις βαθμούς πέρυσι στην Κύπρο.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» μιλώντας αρχικά για τα σχόλια που δέχεται: «Με νοιάζει τι γράφουν και σχολιάζουν οι άλλοι για μένα. Θα ήθελα πολύ βέβαια, να είμαι υπεράνω, όχι μόνο για τη δουλειά μου, αλλά για τη ζωή μου όλη».

Ο Αλευράς πρόσθεσε: «Μεγαλώσαμε με το τι θα πουν οι άλλοι. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο για κάτι που να έχει γραφτεί. Εμένα γενικά, με αγαπάνε οι άνθρωποι. Απλά είδα πώς είναι να έχεις haters ή να προκαλείς, όταν καταλάθος πέρυσι ξύπνησα το πρωί κι έφαγα ένα βρίσιμο, γιατί έβαλα πεντάρι στην Κύπρο. Από παρανόηση της κρατικής τηλεόρασης, είχε βγει ότι ήμουν εγώ στην κριτική επιτροπή, που δεν ψήφισαν την Κύπρο και δεν πέρασε».

Tέλος, τόνισε: «Αρκετοί φανατικοί με έβριζαν πολύ άσχημα, χωρίς να έχω ευθύνη. Αν είχα ευθύνη, να το έτρωγα το βρίσιμο. Έπαθα σοκ, με βρίζανε. Έκανα ένα ποστάρισμα κι απάντησα. Στενοχωρήθηκα τότε».


Πηγή