Κυριακή , 23 Ιανουάριος 2022

Κάνιε Γουέστ: Διαψεύδει ότι σχεδιάζει ταξίδι στη Ρωσία για να συναντήσει τον Πούτιν | ΖΩΗ

Eκπρόσωπος του Κάνιε Γουέστ διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος σκοπεύει να μεταφέρει τις παραστάσεις του στη Ρωσία και να συναντήσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Αμίρ Σούνταν, «έμπιστος και στρατηγικός σύμβουλος» του ράπερ και παραγωγού (που πλέον είναι νομικά γνωστός ως Ye), δήλωσε στο Billboard ότι ο Κάνιε Γουέστ σχεδίαζε να κάνει τη Ρωσία «δεύτερη πατρίδα του» και να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα στη χώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σουντάν υποστήριξε ότι ο ίδιος και ο δικηγόρος Σκοτ Μπάλμπερ σχεδιάζουν το ταξίδι του Γουέστ και ότι ο ράπερ στοχεύει να διευρύνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη Ρωσία, σε συνεργασία με τον δισεκατομμυριούχο με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρωσία, Αράς Αγκαλάροφ, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο των ακινήτων, και τον γιο του, Εμίν Αγκαλάροφ.

Όμως, ο Πιερ Ρουζιέ, σύμβουλος επικοινωνίας του Κάνιε Γουέστ, διέψευσε ότι ο ράπερ σχεδιάζει να προχωρήσει σε τέτοιες κινήσεις στη Ρωσία.

Σε email που απέστειλε στο Rolling Stone, ο Πιερ Ρουζιέ αναφέρει ότι «η ιστορία είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη» και ότι είναι «ένα έργο φαντασίας ή ευχής των συγκεκριμένων Ρώσων».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Σούνταν και Μπάλμπερ δεν έχουν σχολιάσει ακόμη την απάντηση του εκπροσώπου του Κάνιε Γουέστ.

Ο δημοσιογράφος Ρομπ Γκολντστόουν, εκπρόσωπος του Εμίν Αγκαλάροφ, είπε στο Rolling Stone ότι μπορεί «να επιβεβαιώσει ότι διεξάγονται συζητήσεις», αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα.


Πηγή