Κυριακή , 25 Ιούλιος 2021

Κατερίνα Βρανά μετά από την περιπέτεια της υγείας της: Έμαθα να μη με νοιάζει τι νομίζουν οι άλλοι για μένα

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά, στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ βρέθηκε η Κατερίνα Βρανά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η stand up comedian δεν σταμάτησε στιγμή να αυτοσαρκάζεται ενώ μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στη Μαλαισία.

Το όνομα της Κατερίνας Βρανά είχε ακουστεί έντονα τον Απρίλιο του 2017 όταν ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Μαλαισία, αρρώστησε βαριά και έφτασε ένα βήμα πριν από το θάνατο. Η περιπέτεια της αυτή έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει ακόμα και τώρα προβλήματα στην κίνηση, στην ομιλία, στην όραση.

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μάθει τι έχει αλλάξει στη ζωή της μετά το συμβάν και η Κατερίνα Βρανά απάντησε ως εξής: «Δε νομίζω ότι άλλαξε κάτι 100% αλλά έμαθα να μη με νοιάζει τι νομίζουν οι άλλοι για μένα. Το λέμε και το ξαναλέμε αλλά δεν το εμπεδώνεις γιατί σε νοιάζει και προφανώς θέλεις αγάπη από τους γύρω σου, αναγνώριση. Είναι καλά αυτά, δεν είναι κακό να τα θες αυτά. Να βρεις ισορροπία. Το τι σε κάνει εσένα χαρούμενο και τι δέχεται ο άλλος.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου για να ευχαριστήσεις τον άλλον. Ούτε όμως μπορείς να π@δ@ς τον άλλον. Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία και αυτό το συνειδητοποίησα μέσα από την αρρώστια και κατάλαβα ότι έτρεχα και πιεζόμουν για άλλους.

Να αποδείξω σε άλλους ότι είναι καλή η καριέρα μου, ότι είμαι καλή κωμικός και δεν ξέρω καν ποιους προσπαθούσα να πείσω. Τον κόσμο; Εμένα;».


Πηγή