Παρασκευή , 12 Απρίλιος 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Έχω ένα θεματάκι, με συγχωρείτε, η εκπομπή θα βγει μια χαρά

Με πεσμένη διάθεση εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να αναφέρει ότι έχει «κάποιο θεματάκι», προσθέτοντας, ωστόσο, ότι «η εκπομπή θα βγει μια χαρά».

Συγκεκριμένα, η
παρουσιάστρια κατεγράφη στο πλατό της εκπομπής μετά την επιστροφή από
διαφημιστικό διάλειμμα, να λέει κάτι στον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Η ίδια, μόλις
αντιλήφθηκε ότι ήταν στον «αέρα», εξήγησε ότι αντιμετωπίζει κάποιο θέμα που δεν
αφορά τους τηλεθεατές, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατερίνα
Καινούργιου: Η αναφορά στον «αέρα» της εκπομπής της

«Συγγνώμη, εδώ είμαστε αγαπημένοι μου τηλεθεατές. 11:30… Δεν μπορώ, κάτι λέω, κάτι δικά μου, που έχω εγώ ένα θεματάκι. Δεν αφορά τους τηλεθεατές, με συγχωρείτε η εκπομπή θα βγει μια χαρά. Λοιπόν…», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, πριν προχωρήσει με τη θεματολογία της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο, μετά τη δημοσιοποίηση του ειδυλλίου του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, με τη Δανάη Μπάρκα.

Το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, στο οποίο η παρουσιάστρια του MEGA και ο επιχειρηματίας καταγράφονται σε τρυφερές στιγμές, οδήγησε την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει unfollow στο Instagram τη συνάδελφό της του Mega, με την οποία στο παρελθόν είχαν υπάρξει αρκετά κοντά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου είναι στεναχωρημένη και ενοχλημένη από τη Δανάη Μπάρκα, καθώς «την ενόχλησε ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή