Κυριακή , 23 Ιανουάριος 2022

Κινέζα βγήκε ραντεβού στα τυφλά και αναγκάστηκε να μείνει 1 εβδομάδα σπίτι του, λόγω καραντίνας -Viral βίντεο | ΖΩΗ

Σε ένα τυφλό ραντεβού πήγε μια Κινέζα ψάχνοντας να βρει σύντροφο, αλλά πού να το φανταζόταν ότι θα έμενε στο σπίτι του για μία εβδομάδα λόγω lockdown.

Η 30χρονη γυναίκα, που αναγνωρίστηκε μόνο με το επώνυμό της Γουάνγκ, πήγε να συναντήσει το ραντεβού στα τυφλά της για ένα δείπνο στο σπίτι του στις 6 Ιανουαρίου, στη γενέτειρά της, την πόλη Ζενγκζού, στην κεντρική Κίνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω μεγαλώσει και η οικογένειά μου θέλει να με γνωρίσει σε 10 περίπου άνδρες» είπε σε ένα βίντεο στα social media. «Το πέμπτο ραντεβού ήθελε να μου κάνει επίδειξη τω ν μαγειρικών του ικανοτήτων και με κάλεσε στο σπίτι του για δείπνο».

Μετά το δείπνο λοιπόν κι ενώ η Γουάνγκ ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι της, ανακάλυψε πως ολόκληρη η γειτονιά είχε μπει σε ένα ξαφνικό lockdown, όπως είπε. Η Κίνα συνηθίζει να κλείνει ολόκληρες κοινότητες μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού των κατοίκων. Αυτά τα ξαφνικά lockdown – μαζί με τα μαζικά τεστ και την εκτεταμένη καραντίνα, αποτελούν μέρος της αυστηρής στρατηγικής της χώρας για μηδενικά κρούσματα.

Viral τα βίντεό της

Μην μπορώντας λοιπόν να φύγει, η Γουάνγκ έμεινε «κολλημένη» στο σπίτι του ραντεβού της για μέρες. Μάλιστα, δημοσίευσε βίντεο από την απροσδόκητη εμπειρία της συμβίωσής της στα μέσα κοινωνικής3 δικτύωσης, δείχνοντας το ραντεβού της να μαγειρεύει, να σκουπίζει το πάτωμα και να δουλεύει στο laptop του. Τα βίντεο έγιναν γρήγορα viral, με τον «εγκλωβισμό» της Γουάνγκ να γίνεται κορυφαίο θέμα στις τάσεις του Weibo, την κινεζική πλατφόρμα που μοιάζει με το Twitter.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γουάνγκ
είχε επιστρέψει στο Ζενγκζού από την
νότια πόλη Γκουανγκζού όπου ζει, πρόσφατα
ενόψει της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς με
σκοπό να περάσει μία εβδομάδα γνωρίζοντας
πιθανούς μνηστήρες που της είχε βρει η
οικογένειά της, όπως δήλωσε η ίδια στην
κινεζική εφημερίδα The Paper.

Πώς πήγε η συμβίωση με το ραντεβού στα τυφλά;

Φαίνεται όμως πως η τελευταία της γνωριμία δεν κατέληξε σε κάποιο ειδύλλιο, έχοντας περάσει μάλιστα μία εβδομάδα γνωρίζοντας ο ένας καλύτερα τον άλλον καθώς η Γουάνγκ λέει πως αναζητά έναν πιο ομιλητικό σύντροφο. «Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ένιωσα ότι εκτός από το γεγονός πως είναι τόσο βουβός σαν ξύλινο μανεκέν, όλα τα άλλα σε αυτόν είναι αρκετά καλά. Παρόλο που το φαγητό του είναι μέτριο, εξακολουθεί να είναι πρόθυμο να μαγειρέψει, κάτι που νομίζω πως είναι υπέροχο».

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, ο άνδρας με τον οποίο είχε βγει ραντεβού στα τυφλά έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού
Όπως παραδέχτηκε η ίδια, ο άνδρας με τον οποίο είχε βγει ραντεβού στα τυφλά έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού

Σε άλλη ανάρτησή της, την Δευτέρα, η Γουάνγκ είπε ότι έκρυψε το αρχικό της βίντεο από τον λογαριασμό της αφότου έγινε viral. «Αυτή τη στιγμή, είμαι ακόμη στο σπίτι του. Είναι ένα άναρθρο, ειλικρινές άτομο και δεν μιλάει πολύ. Αφότου το βίντεό μου έγινε viral στο Weibo, κάποιοι φίλοι του άρχισαν να τον καλούν – νομίζω ότι επηρέασε τη ζωή του. Γι’ αυτό και το αφαίρεσα» είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σας ευχαριστώ όλους για την προσοχή σας. Ελπίζω η πανδημία να τελειώσει σύντομα και τα ελεύθερα κορίτσια να βρουν μια σχέση γρήγορα».


Πηγή