Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024
Κορονοϊός: Πώς «κόλλησε» η Χριστίνα Μπόμπα τον ιό

Κορονοϊός: Πώς «κόλλησε» η Χριστίνα Μπόμπα τον ιό

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα και η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης.

Ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης μιλώντας στη κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο αναφέρθηκε στα συμπτώματα που παρουσίασε η Χριστίνα Μπόμπα και τους ανησύχησαν αλλά και στο πώς «κόλλησε» τον ιό.

«Πρέπει να ξανακάνω εξέταση σε λίγες μέρες, ανάλογα με τα συμπτώματα. Η Χριστίνα κι εγώ τις τελευταίες μέρες είχαμε έρθει σε επαφή με έναν φίλο ο οποίος βγήκε θετικός στον κορονοϊό. Πήγαμε λοιπόν να κάνουμε την εξέταση, η Χριστίνα βγήκε θετική, εγώ βγήκα αρνητικός. Η Χριστίνα ανέβασε πυρετό πριν από λίγη ώρα, εγώ είμαι καλά.

Δεν είμαι σίγουρος από πού έχει κολλήσει ο φίλος μας τον κορονοϊό, το πιο πιθανό είναι σε αεροδρόμιο, δεν είχε πάει στην Ιταλία. Την Τρίτη ένιωσε κάποια δέκατα η Χριστίνα τα οποία δεν μας ανησύχησαν. Τρίτη βράδυ μας ενημερώνει αυτός ο φίλος ότι έχει κορονοϊό, οπότε την άλλη μέρα το πρωί πήγαμε και οι δύο και κάναμε την εξέταση. Δεν μας έδωσαν κάποια φάρμακα. Η συμβουλή που έχω είναι ότι δεν χρειάζονται φάρμακα, εκτός αν επιδεινωθεί η γρίπη. Κρατάμε απόσταση ο ένας από τον άλλον και δεν μπαίνει άλλος στο σπίτι», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.


Πηγή