Σάββατο , 2 Ιούλιος 2022

«Κραιπάλη, κατάχρηση, εθισμός» -Ντοκιμαντέρ για τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ

Τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ πρόκειται να παρουσιαστούν σε ντοκιμαντέρ.

Πιο συγκεκριμένα, τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης για τα οποία κατηγορείται ο Αμερικανός ηθοποιός Άρμι Χάμερ, μαζί με άλλες διαμάχες στην οικογενειακή του ιστορία, πρόκειται να παρουσιαστούν λεπτομερώς σε ένα νέο ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος.

«Κραιπάλη, απάτη, κατάχρηση, εθισμός, διαφθορά» στην οικογένεια Χάμερ

Το «House Of Hammer» υπόσχεται μια βαθιά κατάδυση σε πέντε γενιές της οικογένειας του ηθοποιού μέσα από «ένα θησαυροφυλάκιο με αρχεία και συνεντεύξεις από επιζώντες και μέλη της οικογένειας», που θα προβληθούν μέσω του Discovery+ και του ID, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του δικτύου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κραιπάλη. Απάτη. Κατάχρηση. Εθισμός. Διαφθορά. Κατά τη διάρκεια πέντε γενεών, οι άνδρες της οικογένειας Χάμερ έχουν περισσότερα μυστικά και σκάνδαλα από ό,τι μπορεί να περιέχει οποιαδήποτε κρύπτη», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Στο αφιέρωμα, όπως σημειώνεται, παρουσιάζεται «μια δυσλειτουργική δυναστεία, με τους αρσενικούς χαρακτήρες της να επιδεικνύουν όλες τις καταστροφικές συνέπειες των προνομιούχων που ξεφεύγουν».

«Τα καταγγελλόμενα εγκλήματα του Άρμι Χάμερ είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου», τονίζεται.

Οι ισχυρισμοί για τον ηθοποιό Άρμι Χάμερ

Οι ισχυρισμοί εναντίον του Χάμερ έγιναν γνωστοί για πρώτη φορά στις αρχές του 2021, όταν σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον έκαναν να εγκαταλείψει τα γυρίσματα της ταινίας «Shotgun Wedding», με συμπρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ακολούθησαν και άλλες κατηγορίες και πέρσι ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για βιασμό από μια γυναίκα, η οποία είπε ότι «νόμιζε ότι ο Χάμερ επρόκειτο να τη σκοτώσει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Vanity Fair, ο ηθοποιός φέρεται να εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης τον Ιούνιο για να ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και για σεξουαλικά ζητήματα.

Ο Χάμερ αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.


Πηγή