Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έπρεπε να “φύγει” ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα» [βίντεο]

Στην ελευθερία που θεωρεί ότι πρέπει να έχουν τα παιδιά από τους γονείς τους με το που ενηλικιωθούν αναφέρθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε για το σύνδρομο του καλού παιδιού που είχε παλιότερα και πόσο έχει αλλάξει πλέον η αντίληψή της και γενικότερα η κοσμοθεωρία της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν τρελαίνομαι με έρωτες και είμαι σε ηρεμία. Όλον αυτόν τον καιρό ο θυμός είχε μέσα αναζήτηση, καριέρα, φιλοδοξία, έρωτες. Όλα ήταν… στο κόκκινο, με αιχμές. Τώρα, όταν αρχίζεις και ησυχάζεις με κάποια πράγματα και φεύγει το “πρέπει να είμαι καλή με όλους”… Όχι, πρέπει να είμαι καλή με εμένα. Το κατάλαβα τα τελευταία τρία χρόνια. Όρισα εγώ την ωριμότητά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έφυγα από το σπίτι στα 35

Στη συνέχεια παραδέχθηκε: «Το λέω καμία φορά και ίσως δεν είναι και σωστό, ότι έπρεπε να “φύγει” ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα. Όλα αυτά θα γίνουν όπως πρέπει τώρα πια. Αυτό του καλού κοριτσιού το φέρνεις από το σπίτι. Στην Ελλάδα ειδικά… Είμαι η πρώτη που λέω ότι είμαι ανεξάρτητη, και διώχνετε τα παιδιά σας μέχρι τα 18 να πηγαίνουν να σπουδάσουν, να μαγειρεύουν και να πληρώνουν μόνα τους τους λογαριασμούς. Αλλά ήμουν κι η πρώτη -πηγαινοερχόμουν- που έφυγα από το σπίτι στα 35».


Πηγή