Παρασκευή , 1 Δεκέμβριος 2023
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Στην καραντίνα τσακωνόμουν με τις καρέκλες

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Στην καραντίνα τσακωνόμουν με τις καρέκλες

Για τις μέρες της καραντίνας μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της Νάντιας Κοντογεώργη το απόγευμα της Παρασκευής.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής και τις διαπροσωπικές της σχέσης.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ τόνισε πως: «Σε αυτό το κομμάτι τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί ο ανθρώπινος παράγων είναι αυτός που δεν μπορείς να τον ψυχολογήσεις. Δηλαδή εγώ μπορεί να τα λέω πάρα πολύ ωραία στη συνέντευξη, όταν θα έχεις όμως μια σχέση, πέραν των φιλικών σχέσεων, τα πράγματα ζορίζονται. Γιατί εγώ πια έχω ξεκαθαρίσει τον σκοπό της ζωής μου και ένα από τα βασικά για να είσαι με έναν άνθρωπο πρέπει να ταιριάζετε στον σκοπό σας. Να μη θέλω εγώ να γυρίσω τον κόσμο και πίσω να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος περιμένει στο σπίτι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Μου έχει συμβεί και δεν πήγε καλά γιατί είχε άλλα στο μυαλό του εκείνος. Οπότε ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που πρέπει να ταιριάζουν και τα ενδιαφέροντα σας και ο σκοπός που έχετε στη ζωή» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η δημοφιλής ηθοποιός. «Τελευταία, λέω πως, εκπαιδεύω τον εαυτό μου για να περάσουμε καλά μαζί. Και γελάω πάρα πολύ με τον εαυτό μου! Δεν θα φτάσω, όμως, να ‘μαι μια τρελή, να μιλάω μόνη με τις καρέκλες! Γιατί τσακωνόμουν μες στην καραντίνα με τις καρέκλες ενώ έπρεπε με κάποιον να υπάρχει αυτό το μοίρασμα, η διάδραση. Αλλιώς δεν υφίσταται μια σχέση και αυτό μου έλειψε στην καραντίνα. Παρ’ όλο που ήμουν με την κάμερα ανοιχτή και μιλούσα με όλο τον κόσμο, μου έλειψε η ζωντανή επικοινωνία και θα έπρεπε να λείπει σε όλους μας».


Πηγή