Παρασκευή , 12 Απρίλιος 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η μητέρα της 9χρονης με τη σπάνια πάθηση: «Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη»

Η κίνηση του Κωνσταντίνου Αργυρού να τραγουδήσει το «Παιδί Γενναίο» με ένα 9χρονο παιδί με μυική ατροφία στην αγκαλιά του, έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλους.

Το μικρό παιδί και η οικογενειά του που ζούν ένα γολγοθά, λόγω του προβλήματος υγείας της μικρής, έζησαν στιγμές χαρές σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, ανέβασε στη σκηνή ένα κοριτσάκι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Νωρίτερα, συνεργάτες του τον είχαν ενημερώσει πως η μικρή Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω βρίσκεται στο κοινό και εκείνος της απευθύνθηκε για να της αφιερώσει το τραγούδι «Παιδί Γενναίο» και την πήρε αγκαλιά σκορπώντας ριγη συγκίνησης και προσφέροντας χαρά στο παιδί. Δείτε το βίντεο

Με σπάνια πάθηση το κοριτσάκι που ειχε αγκαλιά ο Αργυρός

Σήμερα η μητέρα της 9χρονης, μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στη σπάνια πάθηση της κόρης της.

«Είναι δύσκολη περίπτωση η δικιά μας. Έχει νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, είναι ο πιο δύσκολος Τύπος με προσδόκιμο ζωής τα δύο έτη. Ευτυχώς που υπάρχει θεραπεία παγκοσμίως που γίνεται ενδορραχιαία κάθε τέσσερις μήνες στο χειρουργείο κι αυτό βοηθάει τη μικρή να ζήσει. Έτσι έχουμε φτάσει ως εδώ που είναι 9 ετών» ανέφερε η μητέρα της 9χρονης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει, και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα και θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά. Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές». Τέλος, η μητέρα της μικρής ανέφερε πως η Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω δεν μιλάει, παρά μόνο στον αδελφό της. Έτσι όταν έφυγαν από τη συναυλία, τη ρώτησε αν ήθελε να φύγουν κι εκείνη απάντησε όχι. «”Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;” και απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη» τόνισε η Μαρία Σάκη Δαλή για την 9χρονη κόρη της.


Πηγή