Τετάρτη , 28 Ιούλιος 2021
Μάρλεν από το MasterChef 4: Έκλεισα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, θα συνεχίσω το plus size modelling

Μάρλεν από το MasterChef 4: Έκλεισα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, θα συνεχίσω το plus size modelling

Ο Διονύσης Πρώιος και η Μάρλεν Γρυντάκη ήταν οι δυο παίκτες που αποχώρησαν από το MasterChef 4 το βράδυ της Τρίτης. Η Μάρλεν, το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και εξήγησε πώς ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star τη βοήθησε να ακολουθήσει το plus size modelling.

«Δεν περίμενα τη διπλή αποχώρηση. Ήταν κάτι καινούργιο, πιστεύω. Έκλεισα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, θα συνεχίσω το plus size modelling. Αυτή τη στιγμή δεν κάνω τίποτα διαφορετικό απ’ ότι έκανα στο Λονδίνο. Ότι έκανα εκεί προσπαθώ να το κάνω κι εδώ. Είμαι χαρούμενη που δουλεύω πάνω στο στοιχείο μου, πάνω στην περουβιανή κουζίνα και μπορώ να συνδυάζω και το modelling που είναι το χόμπι μου.

Το MasterChef με βοήθησε να μπω στο πρακτορείο μοντέλων. Δεν θα πήγαινα στο GNTM. Ωραία θα ήταν, αλλά δεν θα πήγαινα.

Έχω επαφές με τα περισσότερα παιδιά, όπως ο Κώστας, η Ντέμη, ο Ηλίας, η Φωτεινή, ο Γατόπουλος. Ο Τζον μου λείπει πολύ. Δεν υπήρχε κάτι με τον Σταύρο Βαρθαλίτη, ούτε από την πλευρά του ούτε από την πλευρά μου. Δεν ξέρω τι κάνουν η Μαρία με τον Μπέλλο. Είδα κάποια επεισόδια, έχω κάνει πολλές γκάφες. Δεν μετανιώνω για τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάρλεν Γρυντάκη.


Πηγή