Δευτέρα , 19 Σεπτέμβριος 2022

Μέγκαν Μαρκλ -Χάρι: Είναι αυτή η αλήθεια για την επίσκεψή τους στην Ελισάβετ; Τι εξηγεί ειδικός

Τον λόγο της αιφνιδιαστικής επίσκεψης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι εξηγεί βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Μέγκαν και Χάρι πραγματοποίησαν μια ινκόνγκνιτο επίσκεψη στη Βρετανία, καθώς, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις, κανείς -εκτός του παλατιού- δεν τη γνώριζε. Γι’ αυτό και έγινε με απόλυτη μυστικότητα, με τα βρετανικά ΜΜΕ να το μαθαίνουν… κατόπιν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, η «Daily Mail» δημοσίευσε ένα βίντεο που πιθανόν να είναι από τη στιγμή που η Μέγκαν και ο Χάρι φεύγουν από το Γουίνδσορ, μετά την επίσκεψή τους στη βασίλισσα Ελισάβετ:

«Η Μέγκαν και ο Χάρι εκμεταλλεύθηκαν τη βασίλισσα Ελισάβετ»

Από την πλευρά του, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και βιογράφος της Μέγκαν Μαρκλ, Τομ Μπάουερ, αναφέρθηκε στην ξαφνική επίσκεψη που έκανε το ζευγάρι στη βασιλική οικογένεια, μιλώντας στη διαδικτυακή Daily Mail, ρίχνοντας «βέλη» κατά του ζευγαριού και της απόφασης να ταξιδέψουν στη Βρετανία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Χάρι και η Μέγκαν εκμεταλλεύθηκαν τη βασίλισσα για το Netflix», δήλωσε ο βασιλικός εμπειρογνώμονας, κατηγορώντας τους ότι έκαναν μυστικό ταξίδι στο Γουίνδσορ για συνομιλίες με ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, για να ευχαριστήσουν τους Αμερικανούς παραγωγούς του επερχόμενου ντοκιμαντέρ τους στο Netflix.

Ο Τομ Μπάουερ ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, που δεν είχαν πάει μαζί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα πριν από δύο χρόνια, έκαναν τη μυστική επίσκεψη «μόνο και μόνο για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix».

Από την πλευρά του, τους κατηγόρησε ως «τους χειρότερους εκπροσώπους της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν μια ηλικιωμένη γυναίκα που είναι αδιάθετη, έχοντας προβλήματα υγείας», αναφερόμενος στη βασίλισσα Ελισάβετ, «με σκοπό να ενισχύσουν το εισόδημά τους».

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», το Netflix, με το οποίο έχουν υπογράψει συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων, στέλνει ένα συνεργείο με κάμερες για να ακολουθήσει τον Χάρι και τη Μέγκαν, οι οποίοι θα παραστούν στα Invictus Games στην Ολλανδία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας, αναφερόμενος στη συνάντηση του Χάρι και της Μέγκαν με τη βασίλισσα και τον Κάρολο, είπε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλα έγιναν για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix. Οι σύμβουλοι της βασίλισσας απέτυχαν να την προστατεύσουν από την εκμετάλλευση των χειρότερων εκπροσώπων της βασιλικής οικογένειας. Εκμεταλλεύτηκαν μια ηλικιωμένη, αδιάθετη γυναίκα, για να ενισχύσουν τους εαυτούς τους».

«Σημάδι συμφιλίωσης» η επίσκεψη στη βασίλισσα, σύμφωνα με αρχισυντάκτρια περιοδικού

Ωστόσο, άλλοι ειδικοί ανέφεραν ότι η αιφνιδιαστική συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τη βασίλισσα, η οποία θα γίνει 96 ετών την επόμενη Πέμπτη και αντιμετώπισε μια σειρά από προβλήματα υγείας πρόσφατα, είναι ένα σημάδι συμφιλίωσης ύστερα από την ένταση μεταξύ των δύο πλευρών το περασμένο διάστημα. Μάλιστα, η Ingrid Seward, αρχισυντάκτρια του «Majesty Magazine», είπε ότι η επίσκεψη θα έκανε τη βασίλισσα πολύ χαρούμενη.

Η τελευταία φορά που Μέγκαν και Χάρι είδαν τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Μέγκαν είδε τη βασίλισσα για τελευταία φορά, σύμφωνα με την «Daily Mail», στις 8 Μαρτίου 2020, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι επικοινωνούν τακτικά στο τηλέφωνο και μέσω βιντεοκλήσεων.

Από την πλευρά του, ο Χάρι δεν έχει δει τη γιαγιά του, από κοντά, από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον περασμένο Απρίλιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει γνωρίσει το δεύτερο παιδί τους.


Πηγή