Τετάρτη , 29 Ιούνιος 2022

Μέγκαν, Χάρι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για το Ιωβηλαίο της βασίλισσας -Δεν θα ανέβουν στο μπαλκόνι

Δεν θα ανέβουν οι πρίγκιπες Χάρι και Άντριου στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Άντριου δεν θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας τον επόμενο μήνα.

Η βασίλισσα θα συνοδεύεται στις 2 Ιουνίου από «μέλη της βασιλικής οικογένειας που επί του παρόντος αναλαμβάνουν επίσημα δημόσια καθήκοντα για λογαριασμό της βασίλισσας», δήλωσε πηγή του παλατιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 96χρονη βασίλισσα σχεδιάζει να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου, ανέφερε το παλάτι.

Μόνον όσοι εκτελούν τα βασιλικά καθήκοντα θα βρεθούν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν πει ότι η βασίλισσα αποφάσισε ότι οι παρευρισκόμενοι θα περιοριστούν στα μέλη της βασιλικής οικογένειας που εκτελούν τα επίσημα βασιλικά καθήκοντα, και τα παιδιά τους.

Αυτό αποκλείει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ.

Ο πρίγκιπας Άντριου θα αποκλειστεί επίσης, αφού παραιτήθηκε από τα βασιλικά καθήκοντά του.

Η απόφαση της βασίλισσας να συμπεριλάβει μόνο μέλη της βασιλικής οικογένειας που εκτελούν επίσημα δημόσια καθήκοντα, όπως ο πατέρας και ο αδελφός του Χάρι, ελήφθη «μετά από προσεκτική εξέταση», δήλωσε σήμερα το απόγευμα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού είπε: «Η βασίλισσα αποφάσισε ότι η φετινή παραδοσιακή εμφάνιση στο μπαλκόνι την Πέμπτη 2 Ιουνίου θα περιοριστεί στην Αυτή Μεγαλειότητα και σε εκείνα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που επί του παρόντος αναλαμβάνουν επίσημα δημόσια καθήκοντα για λογαριασμό της βασίλισσας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μπαλκόνι στις 2 Ιουνίου, μαζί με τη βασίλισσα, θα βρεθούν ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ και τα παιδιά τους.

Η ομάδα θα περιλαμβάνει επίσης τον κόμη και την κόμισσα του Γουέσεξ και τα παιδιά τους και τη βασιλική πριγκίπισσα και τον σύζυγό της, σερ Τίμοθι Λόρενς.

Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για το Ιωβηλαίο Χάρι και Μέγκαν, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους

Πάντως, ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν πως θα μεταβούν στη Βρετανία με τα παιδιά τους για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας τον επόμενο μήνα, σε μια ανακοίνωση που έγινε λίγα λεπτά αφότου η βασίλισσα απέκλεισε τους ίδιους και τον πρίγκιπα Άντριου από το μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια του Trooping the Colour.

Οι Χάρι και Μέγκαν αποκάλυψαν ότι θα πετάξουν από την Καλιφόρνια με τα παιδιά τους, για να παρευρεθούν στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της βασίλισσας, που ξεκινούν στις 2 Ιουνίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκπρόσωπος του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ είπε: «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι ενθουσιασμένοι που έχουν την τιμή να παρευρεθούν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας αυτόν τον Ιούνιο με τα παιδιά τους».


Πηγή