Πέμπτη , 28 Σεπτέμβριος 2023
Μαρία Σολωμού για τη δήλωση της πως θα κοινωνήσει και δεν φοβάται τίποτα: Το θέμα έγινε λίγο σίριαλ

Μαρία Σολωμού για τη δήλωση της πως θα κοινωνήσει και δεν φοβάται τίποτα: Το θέμα έγινε λίγο σίριαλ

Η πρόσφατη δήλωση της Μαρίας Σολωμού πως θα κοινωνήσει και δεν φοβάται τίποτα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Βήμα Ορθοδοξίας τόνισε πως: «Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω νηστέψει όλη την Σαρακοστή αλλά λόγω της πανδημίας δεν κατάφερα να κοινωνήσω. Δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα, πιστεύω και θα κοινωνήσω το σώμα και το αίμα του Χριστού. Ο φόβος καμία φορά νικάει την πίστη».

Το πρωί της Τρίτης, η Μαρία Σολωμού, μίλησε, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και ρωτήθηκε για τις πρόσφατες αυτές δηλώσεις της.

«Αυτό το θέμα από ό,τι κατάλαβα έγινε λίγο σίριαλ. Δεν ξέρω αν έχω ακούσει τα εξ αμάξης γιατί δεν τα παρακολουθώ. Εγώ μίλησα για μένα, δεν είπα ποτέ παραδειγματιστείτε ή ελάτε όλοι μαζί. Με ρώτησαν και θεώρησα καθήκον μου να πω την αλήθεια, ειδικά σε ένα site που ασχολείται με αυτό το πράγμα. Μίλησα πολύ προσωπικά, γιατί η πίστη είναι πολύ προσωπική .Το πώς εγώ διαχειρίζομαι και τι πιστεύω εγώ και το μέγεθος ή οτιδήποτε, δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλον άνθρωπο. Δεν μπορείς να το επιβάλεις. Η πίστη όπως και ο φόβος βασίζονται στο συναίσθημα κι εκεί δεν μπαίνει λογική. Δεν μπορώ να στο εκλογικεύσω, καταλαβαίνω τον φόβο του κόσμου και όποιος νομίζει ότι η Θεία Κοινωνία είναι ένα έθιμο που το κάνουμε το Πάσχα, να μην κοινωνήσει» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.


Πηγή