Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024

Μαρίνα Πατούλη: Ξανά αγνώριστη σε νέα φωτογραφία στο Instagram -«Ποια είναι αυτή καλέ;»

Παρά τα σχόλια για υπερβολικό photoshop που δέχτηκε πριν μερικές μέρες για φωτογραφία που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα η Μαρίνα Πατούλη σε νέα της ανάρτηση φαίνεται κατά πολύ νεότερη.

Στη selfie, η Μαρίνα Πατούλη μοιάζει σχεδόν αγνώριστη, κάτι που έσπευσαν να σχολιάσουν και οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Άλλη γυναίκα όταν ξυπνάει και άλλη εδώ», γράφει ένας. «Ποια είναι αυτή καλέ;» σχολιάζει άλλος, ενώ τρίτος κάνει λόγο για φίλτρα.

Mαρίνα Πατούλη

Η προηγούμενη ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη και οι αντιδράσεις για το photoshop

Έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει και πριν λίγες μέρες μια φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη στα social media, λόγω της επεξεργασίας που έχει υποστεί.

Η ανάρτηση από τη Μαρίνα Πατούλη, που συνόδευσε με το μήνυμα «αν θέλεις να πετάξεις, πρέπει να αφήσεις ό,τι σε κρατά κάτω», και μια φωτογραφία της στην οποία εμφανίζεται πραγματικά αγνώριστη, έκαναν τους διαδικτυακούς της φίλους να αναφερθούν σε υπερβολικό photoshop και φίλτρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Seriously? Γιατί τόση ανάγκη για φίλτρα?» έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να σχολιάζει: «Εντάξει, το τερμάτισες με τα φίλτρα». «Καλέ τρόμαξα. Είστε μια τόσο όμορφη και έξυπνη γυναίκα, γιατί; Να μεγαλώνουμε όμορφα. Ας έχουμε και καμιά ατέλεια» επισήμανε άλλος χρήστης, με άλλον να σημειώνει: «Η πρώην Μαρίνα πολύ καλύτερη από τη νυν Μαρίνα! Πιο όμορφη και πιο αληθινή! Μπερδεύτηκα τελείως όμως».

Η απάντηση από τη Μαρίνα Πατούλη

Λίγες ώρες αργότερα, η Μαρίνα Πατούλη επανήλθε με νέα της ανάρτηση στο Instagram και μια παρόμοια φωτογραφία, απαντώντας στα αρνητικά σχόλια των followers της.

«Δεν προσποιήθηκα. Η προσποίηση είναι κάτι χυδαίο. Ζω, μιλώ και εκφράζομαι όπως νιώθω, χωρίς να υπολογίζω το κόστος… Η μεγαλύτερη κατάκτηση είναι η κατάκτηση της προσωπικής μας ελευθερίας και έκφρασης πέρα από στερεότυπα και κοινωνικές συμβατικότητες… Η ομορφιά βρίσκεται στην ψυχή μας και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να την αναδείξει εάν δεν υπάρχει» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή