Κυριακή , 26 Ιούνιος 2022

Μαρίνα Τσιντικίδου: Γιατί τόση χολή κύρια Σοφία Βόσσου μου;

Ήταν πριν λίγες ημέρες, όταν το σχόλιο της Μαρίνας Τσιντικίδου για την εποχή που βρέθηκε τηλεοπτικά στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου, άναψε φωτιές. Το πρώην μοντέλο είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πως την περίοδο που ήταν συμπαρουσιάστρια του Μικρούτσικου στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό, εκείνος της ασκούσε bullying. Η αντίδραση του πρώην παρουσιαστή ήταν άμεση και ήρθε με ένα αυστηρό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου μεταξύ άλλων, κάρφωνε την Τσιντικίδου ότι την εποχή εκείνη «έβλεπε τον εαυτό της ως λάφυρο».

Ωστόσο, κάτω από το συγκεκριμένο post, σχολίασε και η Σοφία Βόσσου, με την οποία ο Μικρούτσικος ήταν ζευγάρι την εποχή εκείνη. Και το σχόλιο της γνωστής τραγουδίστριας ήταν αρκετά σκληρό, ανάβοντας εκ νέου φωτιές. Γιατί, η απάντηση της Τσιντικίδου δεν άργησε να έρθει και μάλιστα με τη μορφή της προειδοποίησης.

«Αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια; Το ξέρεις πάρα πολύ καλά, ειδικά εσύ και εγώ, γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα, ότι ουσιαστικά, η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου. Ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομα σου. Ντροπή της, ντροπή όμως», ήταν το σχόλιο της Βόσσου.

Και η Τσιντικίδου απάντησε με νέο μήνυμα, όπου την προειδοποίει ότι θα κινηθεί νομικά, αν σχολιάσει ξανά κάτι για εκείνην.

«Γιατί τόση χολή κύρια Σοφία Βόσσου μου; Καταρχάς ποιος ασχολήθηκε μαζί σας; Μάλλον βρίσκεστε σε σύγχυση δεν εξηγείται αλλιώς. Οι χαρακτηρισμοί και το παραλήρημα του κειμένου σας, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα κι επειδή δεν είναι ωραίο να μιλάμε έτσι -μάλλον να γράφουμε κι ευτυχώς τα γραπτά μένουν- την επόμενη φορά που θα θελήσετε να εκφραστείτε, σας συμβουλεύω να κρατήσετε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας και το καλλίφωνο στόμα σας κλειστό.

Για πρώτη φορά θα σας συγχωρήσω, κατανοώ την κατάσταση σας, αλλά εάν υπάρξει επόμενη θα λάβω οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατέψω την υπόληψη μου από την μοχθηρία σας, να είστε βέβαιοι. Ευτυχώς που η δικαιοσύνη τιμωρεί την εξύβριση. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, αυτό το πανηγυράκι να λήξει εδώ.

Και προσοχή να μη δαγκώστε τη γλώσσα σας καλοσυνάτη κυρία Βόσσου μου.

Α! και να μην πετάγεστε», έγραψε χαρακτηριστικά.

localStorage.clear();


Πηγή