Δευτέρα , 19 Απρίλιος 2021

Με καρκίνο στο συκώτι ο 3χρονος γιος του Μάικλ Μπουμπλέ

Ο Μάικλ Μπουμπλέ σόκαρε την κοινή γνώμη όταν πριν μερικές μέρες μέσα από το προφίλ του στο Facebook αποκάλυψε ότι ο 3χρονος γιος του διαγνώστηκε με καρκίνο και κάνει ήδη χημειοθεραπείες. Μάλιστα αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα του, προς το παρόν τουλάχιστον.

Τώρα έρχονται τα αποτελέσματα της βιοψίας και πλέον γνωρίζουμε πως ο μικρός Νόα έχει καρκίνο στο συκώτι και οι χημειοθεραπείες θα διαρκέσουν τέσσερις μήνες, σύμφωνα με το περιοδικό Gente.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την διάγνωση που έγινε πρόσφατα κι επιβεβαίωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος μας Νόα υποφέρει από καρκίνο, (το παιδί) ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία στις ΗΠΑ» ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Μπουμπλέ στον λογαριασμό του στο Facebook μαζί με την σύζυγό του, την ηθοποιό από την Αργεντινή Λουιζιάνα Λοπιλάτο.

Ο καναδός τραγουδιστής και η γυναίκα του, Λουιζιάνα έχουν βάλει στον πάγο την καριέρα τους μέχρις ότου ξεπεραστεί το πρόβλημα, ενώ η αδερφή της Λουιζιάνα, Ντανιέλα εξέφρασε την πεποίθησή της πως αν και θα πάρει καιρό και θα είναι δύσκολο, ο μικρός Νόα θα ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Ο καρκίνος είναι τραγική ασθένεια αλλά έχουμε πίστη ότι ο Νόα θα τα καταφέρει».

adnabd3

Εξάλλου, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο λόγος που ανακάλυψαν από τι πάσχει είναι επειδή ο Θεός θέλει να σώσει τον μικρό Νόα.

adnabd4

Ο Νόα είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού που παντρεύτηκε το 2011. Ο δεύτερος γιος τους γεννήθηκε τον Ιανουάριο.

Ο 41χρονος τραγουδιστής έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Γκράμι.

adnabd5


Πηγή