Κυριακή , 21 Απρίλιος 2024

Μια σημαία στο παλάτι της Δανίας προκαλεί νέες φήμες για κρίση στον γάμο του Φρέντερικ και της Μαίρης

Μια υψωμένη βασιλική σημαία πάνω από την έπαυλη του βασιλιά Φρέντερικ και της βασίλισσας Μαίρης στο Αμαλίενμποργκ της Δανίας έχει αναζωπυρώσει τις φήμες για δράματα στο παλάτι, υποστηρίζουν βασιλικοί παρατηρητές.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Δανίας υποτίθεται ότι θα έκαναν οικογενειακές διακοπές με τα τέσσερα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, αλλά η σημαία υποδηλώνει ότι κάποιος έμεινε πίσω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βασιλική οικογένεια της Δανίας
Η βασιλική οικογένεια της Δανίας

Η βασιλική σημαία κυματίζει μόνο όταν ο βασιλιάς, η βασίλισσα ή ο πρίγκιπας διάδοχος βρίσκεται στο παλάτι – γεγονός που οδηγεί τους βασιλικούς παρατηρητές να υποπτεύονται πως οι οικογενειακές διακοπές δεν πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί.

Μήπως δεν ακολούθησε ο νεαρός πρίγκιπας Κρίστιαν;

Και κάπως έτσι, αναζωπυρώθηκαν πάλι οι φήμες για κρίση στην βασιλική οικογένεια της Δανίας. Πολλοί υπέθεσαν πως ο πρίγκιπας Κρίστιαν, ο διάδοχος του θρόνου, ήταν αυτός που έμεινε πίσω, ίσως από επιλογή.

Το παλάτι Αμαλίενμποργκ
Το παλάτι Αμαλίενμποργκ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όλες οι οικογένειες το βιώνουν αυτό. Έρχεται η στιγμή που όταν τα παιδιά φτάνουν σε μια ορισμένη ηλικία, δεν θέλουν πάντα να είναι με τους γονείς τους» έγραψε κάποιος. «Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ο βασιλιάς και ο πρίγκιπας διάδοχος δεν επιτρέπεται να ταξιδέψουν μαζί για λόγους ασφαλείας».

Πυρά κατά του βασιλιά Φρέντερικ

Άλλοι όμως, αστειεύτηκαν λέγοντας πως ο βασιλιάς απλώς πήγε διακοπές χωρίς τη σύζυγό του. Τα αστεία αυτά αναφέρονται στις φήμες πως ο βασιλιάς Φρέντερικ είχε σχέση με την Μεξικανή κοσμική Τζενοβέβα Καζανόβα, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τους έδειχναν σε νυχτερινή έξοδο στη Μαδρίτη τον Οκτώβριο.

«Ο βασιλιάς μάλλον έκανε ένα ταξίδι στην Ισπανία, τον νέο αγαπημένο του προορισμό διακοπών» σχολίασε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Η ειλικρίνεια δημιουργεί εμπιστοσύνη, ενώ τα μυστικά δημιουργούν κουτσομπολιά και δυσπιστία. Αυτό που έχει γίνει δεν μπορεί να αναιρεθεί, όσο επίμονα και αν προσπαθεί κανείς».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλοι πάλι, υπερασπίστηκαν τον βασιλιά τους.

«Δεν χρειάζεται να υποθέσουμε ότι ο βασιλιάς έπρεπε να ταξιδέψει πριν από την υπόλοιπη οικογένεια. Εκτός εάν γνωρίζετε τον βασιλιά προσωπικά και σας το έχει πει. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να διαδίδετε κακές φήμες γι’ αυτόν. Αυτό είναι αλήθεια, είτε σας αρέσει είτε όχι» τόνισε ένας χρήστης.

Οι φήμες για απιστία του βασιλιά Φρέντερικ που οδήγησαν σε κρίση

Οι εικασίες αυτές έρχονται αφότου το παλάτι επιβεβαίωσε πως το βασιλικό ζεύγος και τα τέσσερα παιδιά του θα κάνουν διακοπές στο εξωτερικό και πως η βασίλισσα Μαργκρέτε θα είναι και πάλι επικεφαλής.

Οι φήμες για κρίση στο γάμο του βασιλιά Φρέντερικ και της βασίλισσας Μαίρης είχαν μπει στον πάγο μετά την ξαφνική παραίτηση της μητέρας του, βασίλισσας Μαργκρέτε και την στέψη του.

Ο βασιλιάς Φρέντερικ, η βασίλισσα Μαίρη και ο γιος τους, πρίγκιπας Κρίστιαν
Ο βασιλιάς Φρέντερικ, η βασίλισσα Μαίρη και ο γιος τους, πρίγκιπας Κρίστιαν

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από τις φωτογραφίες της νυχτερινής εξόδου του βασιλιά με την Τζενοβέβα Καζανόβα τον Οκτώβριο, με πολλούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, να παίρνουν το μέρος της βασίλισσας Μαίρης, λέγοντας πως «άξιζε πολύ περισσότερα» από τον πρίγκιπα της.

Το παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει ενώ η ίδια η Τζενοβέβα διέψευσε τις φήμες, αν και πολλοί λένε ότι ο βασιλιάς και η βασίλισσα δείχνουν πιο «απόμακροι» από ποτέ.

Η άποψη του βασιλιά Φρέντερικ για τις διακοπές

Πάντως, τα σχέδια της βασιλικής οικογένειας για τις διακοπές του Πάσχα δεν αποτέλεσαν έκπληξη για τους θαυμαστές της. Ο βασιλιάς Φρέντερικ έχει συχνά υποστηρίξει πως οι διακοπές αποτελούν σημαντικό μέρος της δουλειάς του ως εργαζόμενος βασιλικός.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως ως βασιλιάς και βασίλισσας, αυτός και η Μαίρη, θα είναι ακόμη πιο απασχολημένοι από ό,τι συνήθως, καθιστώντας τα τακτικά διαλείμματα ακόμη πιο σημαντικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή