Πέμπτη , 1 Ιούνιος 2023

Μπέρδεψαν τη Βουδαπέστη με το Βουκουρέστι: Εκλεισαν εισιτήρια για λάθος χώρα, ζευγάρι περιγράφει με γέλιο

Τι Βουδαπέστη, τι Βουκουρέστι! Ένα αυθόρμητο ταξίδι δύο φίλων είχε ως αποτέλεσμα να περάσουν τις διακοπές τους σε μια άλλη χώρα.

Η Σόφι Άλις μοιράστηκε τις περιπέτειες που έζησε με τον φίλο της Μπεν Κένεντι, αφότου προσπάθησε να της κάνει έκπληξη με ένα ταξίδι στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, αλλά κατά λάθος αγόρασε αεροπορικά εισιτήρια για το Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο παρά τσακ αντιλήφθηκαν το λάθος τους

Το ζευγάρι συνειδητοποίησε το λάθος όταν ήταν στην ουρά για να επιβιβαστούν στην πτήση τους, καθώς η πινακίδα της πύλης έγραφε «Βουκουρέστι», την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, αντί για Βουδαπέστη, την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Στο βίντεο με λεζάντα: «Όταν νομίζατε ότι είχατε κλείσει πτήσεις για Βουδαπέστη» δείχνοντας στη συνέχεια την πινακίδα επιβίβασης της Ryanair που δείχνει «Βουκουρέστι 08:00», με τους δύο φίλους να βρίζουν πολλές φορές στο βίντεο.

Απαντώντας σε διάφορους σχολιαστές που ρωτούσαν εάν όντως πήγαν στη Ρουμανία, η Άλις απάντησε με ένα ενθουσιώδες «ναι». «Ναι, πήγαμε. Φυσικά πήγαμε, ήταν υπέροχα» είπε η Άλις πριν εξηγήσει πώς ξεκίνησε το ταξίδι. «Ο καλύτερός μου φίλος ζει κανονικά στην Αυστραλία, τώρα έχει πάει στη Νέα Ζηλανδία, ήρθε και μου έκανε έκπληξη, δεν είχα ιδέα ότι θα ερχόταν» είπε η κοπέλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπέρδεψε τη Βουδαπέστη (Budapest) με το Βουκουρέστι (Bucharest)

Μετά την αρχική επίσκεψη – έκπληξη, ο Κένεντι έκανε και δεύτερη έκπληξη στην Άλις με αεροπορικά εισιτήρια. «Μας έκλεισε εισιτήρια για ένα ταξίδι κάπου στην Ανατολική Ευρώπη και ναι, κατέληξε να είναι το Βουκουρέστι της Ρουμανίας» είπε στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Η κοπέλα μοιράστηκε στιγμές από την απόδρασή τους στη Ρουμανία, παρουσιάζοντας στους ακόλουθούς της τις διάφορες πόλεις στις οποίες ταξίδεψαν, το φαγητό αλλά και μια συναυλία στην οποία πήγαν. Σε ένα άλλο βίντεο, το ζευγάρι πόζαρε πιασμένο χέρι – χέρι σε διάφορα αξιοθέατα, όπως το κάστρο Μπραν της Τρανσυλβανίας, γνωστότερο ως κάστρο του Δράκουλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προσέξτε μην μπερδέψετε την Αυστρία με την Αυστραλία»

Κάποιοι από τους οπαδούς τους θέλησαν να αστειευτούν με την περιπέτειά τους, ρωτώντας μάλιστα, αν κατάφεραν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους χωρίς προβλήματα. «Προσέξτε μην μπερδέψετε την Αυστρία με την Αυστραλία» ανέφερε ένας χρήστης του TikTok. Ένας άλλος πάντως, καθησύχασε την Άλις πως δεν έχασε και πολλά, γράφοντας: «Ειλικρινά, το Βουκουρέστι είναι πιο ωραίο από τη Βουδαπέστη».

«Η Ρουμανία είναι το πιο υποτιμημένο μέρος από όλες τις πόλεις που έχω πάει – υπάρχουν τόσα πολλά να κάνει κανείς εκεί! Συνέβη για κάποιο λόγο» πρόσθεσε ένας άλλος.


Πηγή