Τετάρτη , 26 Ιανουάριος 2022

Μπέσυ Μάλφα: «Έχω δεχθεί κακοποιητικές συμπεριφορές από γυναίκες συναδέλφους» | ΖΩΗ

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο Άλλος» ήταν η Μπέσυ Μάλφα, η οποία αναφέρθηκε στο ελληνικό «Me Τoo», αλλά και στις φορές που η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Είχα την τύχη να μου συμβεί πολύ νωρίς η συνεργασία μου με αυτούς τους ανθρώπους, όπου δεν υπήρχε πρόβλημα. Τότε δεν είχαμε ακούσει κάτι. Εγώ είχα μόνο συμπεριφορές με τις οποίες δεν συμφωνούσα, αλλά έβαζα τα όριά μου με έναν τρόπο… Το μεγάλο πρόβλημα είναι η υπέρβαση εξουσίας, που μπορεί να αλλοιώσει τον άνθρωπο κι εκεί είναι το μεγάλο ερώτημα. Θέλει να είσαι έξυπνος και καλός ταυτόχρονα στο να το χειριστείς», επισήμανε η Μπέσυ Μάλφα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«(Αυτοί οι άνθρωποι) θα αποσυρθούν ούτως ή άλλως. Δεν νομίζω ότι ο χώρος θα αντέξει… Αρνούμαι να μιλήσω για συναδέλφους. Τους αγαπώ, να είναι καλά κι αν έχουν παραβατική συμπεριφορά, υπάρχουν νόμοι, θα πληρώσουν και δεν το κρίνω. Εγώ ό,τι κάνω είναι με τη στάση και με το προφίλ μου… Δεν νομίζω ότι θα συνεργαζόμουν μαζί τους αλλά ποτέ μην λες ποτέ… Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και τις έχω αντιμετωπίσει με τον δικό μου τρόπο. Πρόκειται για συναδέλφους και όχι άνδρες, αλλά γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες επειδή μεγαλώνουμε αγόρια πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα», δήλωσε η πασίγνωστη ηθοποιός.


Πηγή