Κυριακή , 26 Ιούνιος 2022

Μet Gala: Οταν ο Ryan Reynolds είδε το φόρεμα της Blake Lively να αλλάζει -Του έπεσε το σαγόνι (κυριολεκτικά)

«Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως ο Ryan Reynolds την Blake Lively στο Met Gala», θα ήταν η σωστή ατάκα για τον άναυδο ηθοποιό στη θέα της συζύγου του.

Το Twitter έκρινε και αποφάσισε ότι η φετινή βραδιά του Met Gala ανήκε στον Ryan Reynolds και στην Blake Lively. Ο ηθοποιός έμεινε το λιγότερο άναυδος, βίντεο τον έπιασε να του… πέφτουν τα σαγόνια κυριολεκτικά, τη στιγμή που το φόρεμα της εκθαμβωτικής συζύγου του μεταμορφωνόταν καθώς ανέβαινε τα σκαλιά της εισόδου του Metropolitan Museum.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Blake Lively φορούσε ένα φόρεμα Atelier Versace σε ροζ-χρυσό χρώμα με έναν γιγαντιαίο φιόγκο στη μέση, τον οποίο φιόγκο, καθώς ανέβαινε τα σκαλιά, οι βοηθοί της ξεδίπλωσαν στο κόκκινο χαλί, μεταμορφώνοντας το φόρεμα από ροζ σε aqua blue μπροστά στα μάτια όσων βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο σημείο.

Η στιγμή της άφιξης του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ryen Reynolds, με ένα εκπληκτικό κοστούμι:

Η Blake Lively ενώ το φόρεμά της ήταν ακόμη χρυσό:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ξαφνικά το φόρεμα άλλαξε χρώμα!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Blake Lively αργότερα περιγράφοντας στο E! News το τι ουσιαστικά έδειχνε το φόρεμά της είπε ότι εμπνεύστηκαν από την αρχιτεκτονική της Νέας Υόρκης για τον σχεδιασμό του, από το Grand Central Station για το φόρεμα και το Empire State Building για την ουρά, ενώ το Άγαλμα της Ελευθερίας ενέπνευσε το στέμμα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τη στιγμή που μεταμορφώθηκε το φόρεμα της Blake Lively στο Met Gala

H στιγμή που έπεσαν τα σαγόνια του Ryan Reynolds βλέποντας την αλλαγή του φορέματος της Blake Lively

O Ryan Reynolds που ήδη είχε προχωρήσει και είχε ανέβει παραπάνω στη σκάλα, έμεινε άναυδος καθώς έβλεπε την αλλαγή αυτή του φορέματος της συζύγου του.

Λίγα λεπτά αφότου περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους, Inez, James και Betty, ο Reynolds, αφού του έπεσε το σαγόνι, χειροκροτούσε αυθόρμητα την Blake Lively καθώς το φόρεμά της «άλλαζε» χρώματα σε στυλ Έλσας από το Frozen.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively ήταν μαζί με τους ηθοποιούς Regina King και Lin-Manuel Miranda οι συμπαρουσιαστές του Met Gala, ενώ ο Tom Ford, η Anna Wintour και ο Adam Mosseri ήταν οι επίτιμοι συμπρόεδροι.

Το μουσείο συνεργάστηκε επίσης με πρωτοπόρους σκηνοθέτες για τη φετινή εκδήλωση, όπως η Regina King, η Sofia Coppola, ο Martin Scorsese και η βραβευμένη με Όσκαρ 2021 Chloé Zhao.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή