Τετάρτη , 26 Ιανουάριος 2022

Νίκος Κοκλώνης: «Παλιά έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα, αλλά σήμερα περνάω πιο καλά» | ΖΩΗ

Στον Alpha Kύπρου βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Κοκλώνης και μίλησε για την περίοδο που έβγαζε 5.000.000 ευρώ την ημέρα, ενώ περιέγραψε το παρασκήνιο της συνάντησης της Αννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή στο σπίτι του, πριν από την ιστορική συνάντηση στο «J2US».

«Μπορώ να κάτσω με μια μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια, μπορώ να πάω και να χαλάσω και το βρακί μου άμα δεν έχω λεφτά στο καλύτερο εστιατόριο ή club. Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα, αλλά ο Νίκος σήμερα είναι καλύτερος από τον Νίκο τότε. Δηλαδή, εγώ περνάω πιο καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, μιλώντας για την ένωση της Αννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης είπε:

«Ενώ είχα πει χιλιάδες φορές στην Αννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή να κάνουμε αυτό στο J2US, κάποια στιγμή μου λέει η Άννα ”Γιατί όχι”; Λέω ”πλάκα κάνει”. Και έρχονται σπίτι μου πέντε μέρες πριν από την εκπομπή η Άννα και η Δέσποινα. Έρχεται πρώτα η Δέσποινα, μπαίνει μέσα η Άννα και λέω ”τώρα, Θεέ μου, πώς θα το διαχειριστώ”; Ανοίγει την πόρτα, κοιτάει, χαμογελάει και λέει η Άννα: ”Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”. Κάθονται… και 20 λεπτά μετά καμία σημασία σε μένα».


Πηγή