Τετάρτη , 29 Ιούνιος 2022

Νίκος Μουτσινάς για Αιδηψό: Δεν αρκεί να σοκαριστούμε, ας το αποδεχτούμε, έχουν γίνει λάθη

Ανάρτηση για την κακοποίηση της γάτας σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό έκανε ο Νίκος Μουτσινάς.

Όπως έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram: «Μιλάμε συνεχώς για τα ίδια θέματα. Για την ισότητα, την ανθρωπιά, την κοινή λογική, που δυστυχώς απουσιάζει, τον σεβασμό και άλλες αξίες. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία αποζητούμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νίκος Μουτσινάς: Δεν αρκεί να σοκαριστούμε, έχουν γίνει λάθη

«Αγαπητοί μου», ανέφερε στη συνέχεια, «η κανονικότητα, όπως εύχομαι να έχουμε καταλάβει, δεν ήταν καθόλου ωραία. Ήταν γεμάτη λανθασμένες αλήθειες, σάπια πιστεύω, απαρχαιωμένες απόψεις και μία πραγματικότητα που βαθιά στην ουσία της, ήταν εφιάλτης. Κάθε μέρα έρχεται ένα καινούργιο συμβάν να μας το θυμίσει. Δεν αρκεί να σοκαριστούμε. Ας το αποδεχτούμε. Έχουν γίνει λάθη. Το μόνο που μας συμφέρει είναι να κάνουμε αλλαγές».

«Στην τελική, ζούμε τα αποτελέσματα του τρόπου που είχαμε επιλέξει και όπως φαίνεται δεν μας αρέσουν. Ας δώσουμε την ευκαιρία και σε έναν άλλον τρόπο, να μας δείξει διαφορετικά αποτελέσματα. Και για να τα λέω με το όνομά του και πιο απλά. Ας ξεκολλήσουμε. Την μία είναι μία γυναίκα, μετά ένας μαθητής, μία μαθήτρια, την άλλη μικρά παιδιά, την επόμενη μικρά ζώα. Δεν ξέρω τι να περιμένουμε. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο», κατέληξε στην ανάρτησή του ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς ανάρτηση για γάτα στην Αιδηψό
Νίκος Μουτσινάς ανάρτηση για γάτα στην Αιδηψό

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νίκος Μουτσινάς ανάρτηση για γάτα στην Αιδηψό

Πηγή