Σάββατο , 28 Ιανουάριος 2023

Νίνο για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του: «Δεν έχει γίνει σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο, ήταν πολύ σκληρό»

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του «Κοσμοράδιο 95,1» ήταν ο Νίνο Ξυπολιτάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την απόπειρα δολοφονίας του στην Θεσσαλονίκη, τη Eurovision και για τα παιδιά του.

«Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς. Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει. Έχουν μια περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά επικίνδυνο» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το αν θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision, ο Νίνο απάντησε: «Σίγουρα έχω γράψει ένα τραγούδι το οποίο αν πάει στη Eurovision θα βγει πρώτο, έτσι πιστεύω. Αν με ρωτάς σήμερα αν θα πήγαινα θα σου έλεγα όχι».

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει εναντίον του, λέγοντας: «Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ σκληρό».ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή