Τετάρτη , 6 Δεκέμβριος 2023

Νατάσα Σκαφίδα: Η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή παίρνει θέση για τη διαμάχη του καλλιτέχνη με τη Φιλοθέη Μωβ

Θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον σύζυγό της, Γιάννη Βαρδή, και τη χήρα του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ, πήρε η Νατάσα Σκαφίδα.

Η σύζυγος του τραγουδιστή «ανέβασε» δύο stories στον λογαριασμό της στο Instagram, μέσω των οποίων τοποθετήθηκε επί του θέματος που έχει ξεσπάσει μετά τη συναυλία-αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή, που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο στις 4 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη συναυλία ακολούθησαν αντιδράσεις από τη μεριά της χήρας του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέης Μωβ, με αφορμή το γεγονός ότι η ίδια δεν προσκλήθηκε, οι οποίες οδήγησαν σε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων ανάμεσα στην ίδια και τον γιο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, με τον Γιάννη Βαρδή να προειδοποιεί, μάλιστα, ότι, αν χρειαστεί, θα πάει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Όσα
έγραψε η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή

«Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς ένα τεράστιο γεγονός… που σκοπό είχε να τιμηθεί αυτός ο τεράστιος καλλιτέχνης, ο Αντώνης Βαρδής… Αυτό είναι το θέμα και αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα από όλους. Λυπηρός ο κιτρινισμός, καθώς επίσης και οι άνθρωποι που τον προκαλούν για να βγουν στην επιφάνεια από την αφάνειά τους με κάθε τρόπο… Χάνονται ψυχές… άδικα. Και ο κόσμος ασχολείται με το αν όντως έδωσε άδεια ο Χ ή ο Ψ για να γίνει η συναυλία, με το αν καλέστηκε ο τάδε σε αυτή τη συναυλία και πάει λέγοντας…», σημείωσε αρχικά η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή, Νατάσα Σκαφίδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κι εγώ αναρωτιέμαι αν όντως έκανα καλά που επέλεξα να φέρω σε αυτόν εδώ τον κόσμο τα παιδιά μου και με τι αξίες θα μεγαλώσουν… Αύριο-μεθαύριο θα κάνουν αναζήτηση στο google το όνομα του παππού τους και του πατέρα τους που είναι και θα είναι αξιολογότατοι καλλιτέχνες, και θα τους βγάζει: η δικαστική διαμάχη, η κόντρα με την Μωβ Ροζ Κίτρινη… Αντί να τους βγάζει ο τεράστιος Αντώνης Βαρδής και η παρακαταθήκη που άφησε σε όλο τον κόσμο με το έργο του… Ας προσέχουμε λιγάκι ποια θέματα θα πρέπει να περνάνε και ποια θα πρέπει να κόβονται μαχαίρι…», πρόσθεσε η ίδια.


Πηγή