Κυριακή , 5 Φεβρουάριος 2023
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Είχε ακουστεί ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Σεφερλή – Τσαβαλιά

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Είχε ακουστεί ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Σεφερλή – Τσαβαλιά

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, που λέει πως κυκλοφόρησαν και την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός, βέβαια, που ούτε υφίσταται και δεν είχε καν ακουστεί πως είχαν ή έχουν προβλήματα.

Αλλά τι είπε γι’ αυτό το μοντέλο και ηθοποιός, η οποία συνεργάζεται με το αγαπημένο ζευγάρι;

«Είχε ακουστεί πολλάκις ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό Σεφερλή – Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός που δεν υφίσταται. Είναι πάρα πολύ αστείο γιατί είναι πάρα πολύ φίλοι μου και ο Μάρκος και η Έλενα και ήμασταν και συνεργάτες για πάρα πολύ καιρό. Έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε κάνει περιοδείες σε Γερμανία, σε Κύπρο, κάναμε την ταινία τώρα. Ήταν πολύ αστείο», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, το όνομά της είχε σχετιστεί πριν λίγους μήνες με εκείνο του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπου τότε πράγματι δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι περισσότερο από τη συνεργασία τους στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή. Μάλιστα, τότε η Παναγιωτακοπούλου με δηλώσεις της είχε αφήσει τις φήμες να αιωρούνται, προκαλώντας μετά τον εκνευρισμό του Ντάνου.

«Έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς. Είχα αποφασίσει να μη μιλάω πια για τα προσωπικά μου και κάποια στιγμή με ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι με τον Ντάνο και είπα ότι δεν θα απαντήσω γιατί αν απαντήσω τώρα θα πρέπει να απαντάω συνέχεια μετά για τον κάθε έναν που μου χρεώνεται», είπε μεταξύ άλλων για τη συγκεκριμένη ιστορία.


Πηγή