Πέμπτη , 16 Μάρτιος 2023
Νεκτάριος Σφυράκης: Από μία τυχαία εξέταση ανακάλυψαν ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό

Νεκτάριος Σφυράκης: Από μία τυχαία εξέταση ανακάλυψαν ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό

Στο Happy Day μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο καθώς πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, όταν οι γιατροί του βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό. Ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και πλέον είναι πολύ καλά, όπως τόνισε και ο γιατρός του.

«Από μία τυχαία εξέταση ανακάλυψα ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό που έπρεπε πάση θυσία να αφαιρεθεί. Φεύγω από τα νοσοκομείο όρθιος και με σιγουριά. Αν με έβλεπες δέκα μέρες πριν, δεν θα είχες αυτή την εικόνα. Πήγα για εξετάσεις ρουτίνας. Δεν ένιωθα τίποτα και γι’ αυτό το λόγο δεν πήγα να παραλάβω τα αποτελέσματα αμέσως», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Όταν είδα τις εξετάσεις νόμιζα ότι δεν αφορά εμένα. Από τα νεύρα μου ψιλογέλασα, είναι αντίδραση του οργανισμού να “φεύγεις” από το γεγονός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας την κακοήθεια ήταν τα παιδιά μου και μετά τι θα κάνω. Μέσα σε πέντε μέρες απ’ όταν το έμαθα, μπήκα χειρουργείο… διήρκησε τέσσερις ώρες. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είπα δόξα τω Θεώ, είμαστε ακόμα εδώ. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη και τη σύμπτωση».

Για να συμπληρώσει: «Τα παιδιά είχαν την πληροφορία που μπορούσαν να διαχειριστούν, ότι ο μπαμπάς πήγε για μια δουλειά, ότι έχει χτυπήσει λίγο στην κοιλιά και πρέπει να αποφεύγουμε αγκαλιές και παιχνίδια…. Το σπίτι με 4 παιδιά είναι… Βαγδάτη. Προσπαθώ να καλύψω τα έξοδά μου προκειμένου να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα. Η κατάθλιψη είναι πολυτέλεια σήμερα. Δεν πρόκειται να με πιάσει μια τέτοια βλάβη και να με αποπροσανατολίσει».


Πηγή