Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Νεκτάριος Σφυράκης: Πάω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο, στο δημόσιο υπάρχει «πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του και στο εκπαιδευτικό σύστημα. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο, επειδή σε εκείνο της περιοχής που μένουν, υπάρχει «πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου».

«Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Εγώ φεύγω από εκεί και έρχομαι στο Παλαιό Φάληρο, στο ιδιωτικό σχολείο, όχι τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή που είμαι, έχει πάρα πολλά προβλήματα. Και χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προφυλάξω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε μέσα με μία πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου και τα παιδιά αυτά, που ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία, τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει την οποιαδήποτε παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες και στις συνθήκες».


Πηγή