Σάββατο , 28 Ιανουάριος 2023

Ντόρα Κουτροκόη: Η βασική μου διαφωνία δεν είναι με τους συναδέλφους

Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ στο «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τα επόμενά της βήματα.

Για την ξαφνική αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ και για την επικοινωνία που είχε με συναδέλφους της μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είμαι καλά δεδομένου ότι έχω πάρει πάρα πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους» είπε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη ευχαριστώντας το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την απόλυσή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νομίζω ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και δε νομίζω και ότι θα μιλήσω. Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Νομίζω πως ότι ήταν να πούμε μεταξύ μας, τα είπαμε πρωτού φύγω από το κανάλι. Επαγγελματίες είναι και εκείνοι. Νομίζω αντιλαμβάνονται ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Δε χρειάζεται να με πάρουν τηλέφωνο για να μάθουν ότι είναι δύσκολο αυτό.

Δε θέλω να σταθούμε τόσο στο θέμα των συναδέλφων γιατί γνωρίζω και τον Δημήτρη Οικονόμου πολλά χρόνια και με τον Άκη Παυλόπουλο είχα μια υπέροχη συνεργασία. Είπα ό,τι είχα να πω. Είπα ό,τι θεωρώ πως θα έπρεπε να με έχουν στηρίξει περισσότερο σε αυτή την απόφαση του καναλιού. Από εκεί και πέρα η διαφωνία μου ήταν με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση, όχι με τα παιδιά. Για τα παιδιά ό,τι είχα να πω, το είπα. Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό, το είπα από την πρώτη μέρα» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ντόρα Κουτροκόη για τη σχέση της με τους δυο πρώην συνεργάτες της.

«Είμαι ικανοποιημένη γιατί εισέπραξα πάρα πολλή στήριξη από συναδέλφους μου… Υπήρχε επικοινωνία με συναδέλφους από απέναντι εκπομπές αλλά δε θέλω να πω τα ονόματα γιατί είναι προσωπικά τα τηλεφωνήματα» συμπλήρωσε.

Η Ντόρα Κουτροκόη για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ


Πηγή