Δευτέρα , 28 Σεπτέμβριος 2020

Ξέσπασε ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Εγώ αυτό το θεωρώ ανήθικο…»

Καλεσμένος στο Dot ήταν σήμερα ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε για την τηλεόραση και ξέσπασε κατά ορισμένων ανθρώπων για τις απόψεις που έχουν και εκφράζουν δημόσια.

«Η τηλεόραση δεν μας βοηθάει να εξελιχθούμε, είναι ένα βαρίδι που μας κρατάει πίσω. Ακούς κυρίως απόψεις μεσαιωνικές, αναχρονιστικές, ρατσιστικές, σαχλές. Στις περισσότερες εκπομπές, όχι σε όλες, γιατί η γενίκευση είναι πάρα πολύ κακό πράγμα. Ακούγονται πάρα πολλές τέτοιες απόψεις.

Αν θες να πάρεις ένα 20-25% υπάρχουν 3-4 στανταράκια που μπορείς να πεις και το 20-25% να σε χειροκροτεί. Άμα θες να το κάνεις, το κάνεις. Όσοι θέλουν να το κάνουν, έχουν ένα 20αράκι και πορεύονται. Εγώ αυτό το θεωρώ ανήθικο γιατί τις περισσότερες φορές το κάνουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν υψηλότερο επίπεδο.

Κυρίως το κάνουν για το συμβολαιάκι τους, εγώ αυτό αισθάνομαι. Αυτό εγώ δεν το έκανα ποτέ στην τηλεόραση και όσα λάθη έχω κάνει προσπαθώ να τα βελτιώνω και να καλυτερεύω. Αν κάποιος άνθρωπος έχει άσχημες απόψεις, δεν θέλω να πάω στην εκπομπή του.

Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι, άμα δεν έχεις εσύ τη δική τους άποψη, εκνευρίζονται πάρα πολύ. Και θέλουν αναγνώριση κι εκτίμηση. Ε, δεν μπορείς να έχεις την εκτίμησή μου ρε φίλε», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Επίσης αναφέρθηκε στον λόγο που έφυγε από το The Voice

«Ήταν πολλά μαζί. Το είχα κάνει τρεις χρονιές, είχα περάσει πολύ ωραία. Οι πρώτες μου σκέψεις γι’ αυτό ήταν μια μέρα που ήμασταν στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” κι έβλεπα τον Γιώργο Λιανό τι καλός που ήταν στην παρουσίαση και σκεφτόμουν ότι άμα του χρόνου δεν κάνω το Voice, ο Γιώργος είναι μια πολύ ωραία λύση, να το κάνει γιατί του αξίζει. Το θυμάμαι αυτό, ήμουν με τον Σάκη και τη Μαρία, αλλά δεν τους το είχα πει. Και δεν το είχα πει ούτε στον Γιώργο γιατί λέω κάτσε μην αλλάξω γνώμη. Πίστευα ότι στον Γιώργο άξιζε αυτή η ευκαιρία και αυτό το βήμα. Πάρα πολύ καλός συνεργάτης, εξαιρετικός.

Στις αρχές του καλοκαιριού μιλούσαμε με τον Κωστή Μαραβέγια και αποκάλυψε ο ένας στον άλλον ότι έχουμε κάποιες σκέψεις να μην το κάνουμε το Voice. Επίσης ήξερα ότι τα γυρίσματα θα πέσουν μαζί με τις πρόβες για το θέατρο, θα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είχαν ξεκινήσει και τα γυρίσματα για την αθλητική εκπομπή και λέω τι θα κάνω; Πώς θα τα προλάβω όλα αυτά; Κι επίσης κάνω μια στροφή, αφοσιώνομαι στο θέατρο, γράφω το πρώτο μου θεατρικό έργο.

Πρέπει λίγο και τον κόσμο να μην τον μπερδεύεις, να του πεις ότι αφήνω αυτό και θα στραφώ εδώ πέρα, εδώ μπορείτε να δείτε αυτό το οποίο κάνω. Ακόμα κι αν δεν παίζω στην παράσταση, είναι ο εαυτός μου εκεί πέρα. Οπότε κάπως έτσι το σκέφτηκα», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.


Πηγή