Σάββατο , 18 Σεπτέμβριος 2021
Ξέσπασε ο Τρύφωνας Σαμαράς: Δεν έχω ανάγκη κανέναν κύριο Κοκλώνη - Έχω αποδείξει ποιος είμαι

Ξέσπασε ο Τρύφωνας Σαμαράς: Δεν έχω ανάγκη κανέναν κύριο Κοκλώνη – Έχω αποδείξει ποιος είμαι

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς μετά το τέλος του σαββατιάτικου live του J2US και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα όσα ακούγονται για εκείνον ότι λόγω της φιλίας του με το Νίκο Κοκλώνη βρίσκεται συνεχώς στην τηλεόραση. Τότε εκείνος δεν άργησε να ξεσπάσει, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη κόντρα του με την Τέτα Καμπουρέλη.

«Νομίζω ότι είναι πολύ άκομψο να λέγεται ότι εγώ υπάρχω στην ελληνική τηλεόραση επειδή είμαι φίλος του Κοκλώνη. Ίσα ίσα ο Νίκος δεν με ακούει ποτέ, το λέω και γενικά σε φίλους μου. Δεν έχω ανάγκη κανέναν κύριο Κοκλώνη γιατί έχω αποδείξει ποιος είμαι», είπε αρχικά

Και πρόσθεσε: «Εγώ γενικά δεν ανακατεύομαι. Εγώ αυτό που είπα ήταν, όταν μου απευθύνθηκε η κυρία Καμπουρέλη, της εξήγησα ότι “Τέτα μου, εδώ πέρα είμαι εγώ υπεύθυνος, δεν μπορείς να μου πεις… εγώ τη δουλειά μου κι εσύ τη δική σου”, έπρεπε να την κατευθύνω εγώ. Εγώ με την Τέτα δεν έχω κάτι. Δεν θα έλεγα για τον εαυτό μου ότι είμαι σταρ. Ο καθένας τι αποκαλεί τον εαυτό του, δεν ξέρω».

Για να προσθέσει: «Εγώ έχω αποδείξει ποιος είμαι, δεν χρειάζομαι κανέναν κύριο Κοκλώνη να με υποστηρίξει. Είμαι εδώ πέρα γιατί με θέλουν και φέρνω νούμερα στο κανάλι. Δεν είναι επειδή είναι φίλος μου ο Κοκλώνης. Και στην εκπομπή που είμαι, 5 λεπτά είμαι… πρωταγωνιστής είμαι επειδή είμαι ο Τρύφωνας Σαμαράς».


Πηγή