Τρίτη , 28 Ιούνιος 2022

Ξέσπασε on air ο Στηβ Μιλάτος: «Νιώθω προσβεβλημένος» -Η απάντηση για την άσεμνη χειρονομία

Μετά τις πρώτες δηλώσεις για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος για την καταγγελία βιασμού μίας 21χρονης Αγγλίδας, ο Στηβ Μιλάτος παρενέβη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Θέλω να πω ότι το αποτέλεσμα βγήκε, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θέλω να ξυπνήσω. Ακούσαμε τη δική της οπτική, ακούσαμε και τη δικιά μου. Ο ιατροδικαστής έδειξε την αλήθεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νιώθω προσβεβλημένος, γιατί όλοι έχουν γίνει δικαστές της μικρής οθόνης. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό πονάει τους ανθρώπους και μπορεί να στιγματίσει κάποιον άνθρωπο. Άμα ήξερα τι σκέφτεται ο καθένας, θα ήμουν ένας καλός ψυχολόγος», ανέφερε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

«Δεν μου είπε κάτι η κοπέλα όταν απομακρυνθήκαμε. Αν διαβάσατε την κατάθεσή μου, θα δείτε ότι τα πράγματα είναι πολύ αναλυτικά και σωστά σε σχέση με των άλλων. Η κατάθεσή μου ήταν μία και καλή και δεν κράτησε έξι ώρες και άλλαξε 7 φορές. Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, δεν υπήρχαν σημάδια», επέμεινε ο Στηβ Μιλάτος.

«Είναι κακό ο θύτης να γίνεται θύμα, αν σου κολλήσουν ρετσινιά σε αυτή τη χώρα, δεν φεύγει. Δεν μου ζήτησε να σταματήσω. Δεν θέλω να μπω σε νομικά πλαίσια. Η κοπέλα απάντησε ότι ούτε την έσπρωξα, ούτε ότι είπε όχι, ούτε ότι φώναξε. Οι απαντήσεις μου είναι εμφανέστατες. Στην Ρόδο, υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις και εμένα η δικιά μου πήρε έκταση λόγω της δουλειάς που κάνω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν ασφάλειες και πράγματα που κερδίζουν από τη χώρα τους. Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά είναι ψέματα. Βγήκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Έχω αποδείξει τι άνθρωπος είμαι. Όταν είσαι άνδρας, είσαι σε μειονεκτική θέση πάντα. Δυστυχώς» πρόσθεσε ο Στηβ Μιλάτος.

Στηβ Μιλάτος: H απάντηση για την άσεμνη χειρονομία στο Instagram

Όσον αφορά την άσεμνη χειρονομία σε story του στο instagram, είπε ότι «απάντησα σε αυτούς που εύχονταν να πάθει η οικογένειά μου κακό και διάφορες αρρώστιες. Μου εύχονταν να πεθάνω, δεν ήταν κάτι άλλο».

Στηβ Μιλάτος

Πηγή