Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για το 2018 τελικά είδαν το φως της δημοσιότητας!

Είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι μαζί σε κάρτα Χριστουγέννων και οι εκπρόσωποι του παλατιού του Κένσινγκτον μοιράστηκαν στο Twitter το στιγμιότυπο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο κάστρο του Ουίνδσορ τον περασμένο Μάιο, επέλεξαν μια εκπληκτική φωτογραφία από τη δεξίωση του γάμου τους στο Frogmore House.

Οι βασιλείς έχουν τα χέρια τους τυλιγμένα ο ένας γύρω από τον άλλο, ενώ παρακολουθούν ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.

Το μήνυμα στην κάρτα αναφέρει: «Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι ευτυχείς που μοιράζονται μια νέα φωτογραφία από τη γαμήλια δεξίωσή τους στο Frogmore House στις 19 Μαΐου». Η φωτογραφία της χριστουγεννιάτικης κάρτας είναι του φωτογράφου Κρις Άλερτον.

Το παλάτι επίσης έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, την οικογενειακή κάρτα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με τα τρία παιδιά τους, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις με το ζευγάρι να έχει επιλέξει casual εμφάνιση.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, μοιράστηκαν επίσης ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον εξωτερικό χώρο του Clarence House.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά την επιβεβαίωση από εκπρόσωπο του παλατιού στο ET Canada ότι ο Χάρι, η Μέγκαν, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ θα μεταβούν όλοι μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ στην εξοχική κατοικία της, όπου περνάει την περίοδο των γιορτών, παρά τις πρόσφατες φήμες για μια ένταση στη βασιλική οικογένεια.

localStorage.clear();


Πηγή