Σάββατο , 2 Ιούλιος 2022

Ο Γιώργος Αλκαίος «άνοιξε» την καρδιά του -Η απομόνωση στη Μήλο και η απόφαση να επιστρέψει στη μουσική

Ο Γιώργος Αλκαίος, σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για τη ζωή του σήμερα και την απόφασή του να μετακομίσει στη Μήλο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Αλκαίος, βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης (26/5) στην «Ελένη» όπου και μίλησε- μεταξύ άλλων- για την απόφασή του να απομονωθεί σε νησί αλλά και για την επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα μετά από 11 χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την επιλογή του να μείνει στη Μήλο, ο Γιώργος Αλκαίο είπε: «Στη Μήλο γεννήθηκε η γιαγιά μου και παρακαλούσε συνέχεια. Μου έλεγε, ”πήγαινε στο νησί μου να το δεις”. Πήγαινα διακοπές. Με στήριξε πάρα πολύ ο ξάδελφός μου, η ξαδέλφη μου και η κόρη τους. Η πρώτη χρονιά ήταν απεγκλωβισμός, πέρασα πολύ ωραία. Μετά μπήκε στη ζωή μου το διάβασμα και είχα πράγματα να ασχοληθώ. Είχα πετάξει τα πράγματα του στούντιο στην αποθήκη και είπα, ”δεν θα τα ανοίξεις”».

Γιώργος Αλκαίος: Η απόφασή του να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Για την απόφασή του να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Γιώργος Αλκαίος ανέφερε: «Όταν παρατηρείς τα σημάδια, γιατί η εποχή είναι της γρηγοράδας, σε οδηγούν κανονικά εκεί που πρέπει να φτάσεις. Τελείωσα την Eurovision, έχασα τη γιαγιά μου, ήταν μία πολύ περίεργη και δύσκολη κατάσταση, γιατί χτύπησε διαφορετικό νεύρο απ’ ότι περίμενα. Και μπαίνοντας σε μια τέτοια κατάσταση είπα ότι δεν έχω να πω κάτι άλλο. Έχω κάνει τα άλμπουμ μου, έχω πάρει χρυσούς, πλατινένιους δίσκους, έχω κάνει καταπληκτικές αποτυχίες, έχω κάνει εξαιρετικές επιτυχίες… Τα έχω ζήσει όλα».

Γιώργος Αλκαίος -Η συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη: Δείτε όσα είπε από το 07:02:


Πηγή