Σάββατο , 9 Δεκέμβριος 2023

Ο Γιώργος Λιάνης θυμάται: Έτσι τα έσπασα με τον Πασσαλάρη -Μου άλλαξε τίτλο στη συνέντευξη Παναγούλη [βίντεο]

Για όλους και για όλα μίλησε ο δημοσιογράφος, πολιτικός και συγγραφέας Γιώργος Λιάνης.

Ο Γιώργος Λιάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους «σταθμούς» της επαγγελματικής τους καριέρας.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την διακοπή της συνεργασίας του με τον αείμνηστο συνάδελφο του, Χρήστο Πασαλάρη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιάνης: Η συνέντευξη με τον Αλέξη Παναγούλη οδήγησε στην παραίτησή μου από την εφημερίδα

Ο Γιώργος Λιάνης εξομολογήθηκε πως «η συνέντευξη με τον Αλέκο Παναγούλη οδήγησε στην παραίτηση μου από την εφημερίδα γιατί ο μεγάλος μας δημοσιογράφος, Χρήστος Πασαλάρης μού άλλαξε τον τίτλο και με παγίδεψε σαν να αμφισβητούσα τον Παναγούλη. Δηλαδή τελείωνε η συνέντευξη και πρόσθεσε ο Πασαλάρης, ο αείμνηστος: ”Τότε γιατί δέχθηκες τη χάρη Παναγούλη αφού τα λες αυτά”».

«Είχαν δώσει χάρη οι χουντικοί και βγήκαν έξω. ”Αφού λοιπόν τα λες όλα αυτά, ναι, πρέπει ένα τυραννοκτόνο να τον ξανασκωτώσετε όλοι”, έλεγε ο Παναγούλης. Και μου έβαλε τίτλο: ”Τότε γιατί δέχθηκες τη χάρη, Παναγούλη;”». Με προβοκάρισε».

«Και έφυγα την ίδια μέρα, από τα Επίκαιρα και με ζητούσε, θυμάμαι, ο Καψής οπότε πήγα στα Νέα» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάνης στη νέα τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το απόσπασμα από τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάνης για την συνέντευξη με τον Παναγούλη και την παραίτησή του


Πηγή