Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τα… μαλλιοτραβήγματα Γαρμπή – Βανδή που έγιναν για τα μάτια του

Το βράδυ του Σαββάτου, η Καίτη Γαρμπή ανέβηκε στην σκηνή του «Just 2Us» και απογείωσε το κέφι στον προημιτελικό του show με τα τραγούδια της.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε κάποια στιγμή την σκηνή με την καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή όπου ερμήνευσαν μαζί την επιτυχία «Επιτέλους».

Η Δέσποινα Βανδή, λίγο πριν ξεκινήσουν το τραγούδι, θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές αλλά και τους κριτές του show ένα άγνωστο περιστατικό από το μακρινό 1993.

«Ήμασταν στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε “Μα που είναι η Καίτη;”. Και ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;”» θυμήθηκε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Διονύσης Σχοινάς κλήθηκε να σχολιάσει το «μαλλιοτράβηγμα» Γαρμπή – Βανδή για τα μάτια του στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Ο τραγουδιστής με αρκετό χιούμορ είπε: «Καταλαβαίνετε με τι προσωπικότητα ζω 25 χρόνια τώρα. Φυσικά το θυμάμαι αυτό. Η Καίτη έκανε συχνά κάποιο πράγμα. Έφευγε από την πίστα στο δεύτερο πρόγραμμα την ώρα που γέμιζε από κόσμο και δε τη βλέπανε εύκολα και ερχόταν πίσω στη γκουίντα και με φίλαγε πάντα. Κάποιες από τις φορές κάναμε μαζί με τη Δέσποινα φωνητικά, φιλαράκι πολύ. Η Καίτη γούσταρε πάντα τη Δέσποινα για το χιούμορ της, το κεφάλι της, το μυαλό της, μοιάζουν πολύ στο χιούμορ οι δυο τους. Οπότε αυτό ήταν πιο πολύ στο χιούμορ και το χαβαλέ αυτό παρά στη ζήλεια».


Πηγή