Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

Ο λόγος που η Αν Χάθαγουεϊ αναγκάζεται να απολογείται στους followers της

Η Αν Χάθαγουεϊ υποχρεώνεται να «απολογείται» στους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον λόγο που βάζει κιλά. Η Αν Χάθαγουεϊ. Και δεν άντεξε.

Όταν εμφανίστηκε στο show «Today», η 36χρονη ηθοποιός είπε στην Χόντα Κοτμπ: «Είναι λίγο λυπηρό να το λέει κανείς, ήθελα να μπορούσα να χαρώ το καλοκαίρι μου και να πω στον καθένα ότι ζω μέσα στο σώμα μου κι είμαι ευτυχισμένη με το σώμα μου. Κι αν το σώμα μου είναι διαφορετικό από αυτό που είχατε συνηθίσει, ή από αυτό που νομίζετε πως πρέπει να είναι, αυτό είναι δικό σας θέμα. Και η εμπειρία είναι δική μου και την αγαπώ».

Σε ερώτηση της Χόντα πόσο συχνά της την «πέφτουν» για το αν πάχυνε, η Αν είπε: «Συνέχεια», και πρόσθεσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι κάποιες φορές τα σχόλια είναι απροκάλυπτα και κάποιες όχι.

«Ένα από τα πράγματα που αγαπώ, από όσα συμβαίνουν τώρα, είναι το ότι πολλοί από μας προσέχουμε τις λέξεις που χρησιμοποιούμε και είμαστε πιο συνειδητοί στην επιλογή τους» συνέχισε. Εξήγησε τι συνέβαινε όταν ήταν πιο νέα: «Μπορεί κάποιος να σκεφτόταν ότι δεν ήταν και κάτι φοβερό το να πεις σε ένα δεκαεξάχρονο “συγχαρητήρια, πήρες τον ρόλο. Τώρα δεν πρέπει να βάλεις κιλά”».

«Ίσως να σκέφτηκαν ότι μου έδιναν μια καλή συμβουλή, αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά, μπορώ να πω “αυτό θα μπορούσε να γίνει πιο συνειδητά και με πιο πολλή αγάπη”» τόνισε.

Το περασμένο Απρίλιο, η Αν Χάθαγουεϊ πόσταρε ένα βίντεο του εαυτού της, με υπότιτλους «βάζω κιλά για έναν κινηματογραφικό ρόλο, και πάει καλά. Προς όλους όσοι τους επόμενους μήνες θα μου την πέσουν που παίρνω βάρος, δεν είμαι εγώ, είστε εσείς. Peace».

localStorage.clear();


Πηγή