Τρίτη , 25 Φεβρουάριος 2020
Ο λόγος που η Μαρία Σολωμού δεν συνέχισε να πρωταγωνιστεί στη «Βερβερίτσα»

Ο λόγος που η Μαρία Σολωμού δεν συνέχισε να πρωταγωνιστεί στη «Βερβερίτσα»

Η Μαρία Σολωμού συμμετείχε στην επιτυχημένη παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα» κατά την προηγούμενη θεατρική σεζόν.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha και μίλησε στην παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, για την επιλογή της να μην βρίσκεται για δεύτερη φορά θεατρικά με τον Νίκο Μουτσινά στην επανάληψη της επιτυχημένης «Βερβερίτσας».

«Όταν ένα έργο πάει δεύτερη χρονιά λες, ευτυχώς Παναγία μου γλίτωσα τις πρόβες. Έχει όλο το άλλο κομμάτι, βέβαια, της επανάληψης που από ένα σημείο και μετά είναι λίγο κουραστικό. Στην προκειμένη περίπτωση, θα πω πως, με τον Νίκο περάσαμε ένα μια χρονιά σούπερ και ένα καλοκαίρι μαγικό. Πως κόλλησαν όλα τα πράγματα γιατί είχαμε πολύ καλή διάθεση. Διάθεση διακοπών και δουλειάς συγχρόνως» ανέφερε η Μαρία Σολωμού και πρόσθεσε: «Το θέμα, όμως, ήταν ότι ο Νίκος θεώρησε κάποια στιγμή, νωρίς σχετικά, ότι από τη στιγμή που θα πάμε και περιοδεία δεν θα το πάει δεύτερη χρονιά το έργο. Άλλαξε γνώμη πέρσι δυο τρεις φορές και κάποια στιγμή μου λέει, “Μαρία, έχω αγχωθεί και φοβάμαι πως μέσα σε όλη αυτή την τρέλα που ζω, δεν θα το κάνω και θα μείνεις χωρίς δουλειά”. Μου είπε, οπότε, να κλείσω και αν το κάνει… δεν πειράζει. “Δεν θα είσαι, εσύ βαριόσουν κιόλας” και είχε και δίκιο».

Τέλος, η Μαρία Σολωμού κατέληξε: «Κάπως έτσι έγινε. Δεν στεναχωρήθηκα. Βλέπω πως όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο. Τελικά θα το κάνει και νομίζω τώρα θα το κάνει αλλιώς, του… άλλαξε τα φώτα».


Πηγή