Δευτέρα , 27 Μάρτιος 2023
Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τη κινητή της συναυλία

Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τη κινητή της συναυλία

Αντιδράσεις προκάλεσε η συναυλία που παραχώρησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, το Σάββατο στους δρόμους της Αθήνας πάνω σε φορτηγό. Μερίδα του κόσμου την αποθέωσε για την κίνηση της αυτή, ενώ υπάρξαν και αρνητικά σχόλια.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι Karantina Edition» του ΣΚΑΪ πήρε θέση για το θέμα.

Ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής: «Εκεί που έχεις στείλει ένα 6 και κάνεις μια ωραία βόλτα να σου έρχεται ξαφνικά η Πρωτοψάλτη από το πουθενά επάνω σε νταλίκα. Είναι ένα σοκ. Πέρασε και από τον Κυριάκο κι εκεί χαμός, χαιρέτησε, υπέροχη εικόνα. Κι εκεί στήθηκε γλέντι που κάτι μας θύμισε βέβαια. Το GNTM είναι τόσο μπροστά.

Ήταν μια πάρα πολύ ωραία πρωτοβουλία όσο να πεις. Μπράβο! Μπράβο και στον δήμαρχο. Όλο αυτό που έγινε, αν κάτσουμε και σκεφτούμε ότι κάποιος σκέφτηκε τι μπορούμε να κάνουμε λίγο ώστε να ξελαμπικάρει ο άλλος να βγει στο μπαλκόνι του από το πουθενά και να ζήσει κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει. Ήταν τόσο πολύ ωραίο! Ας μείνουμε σε αυτό, στο θετικό μήνυμα της υπόθεσης. Μπράβο, να πάρουν κι άλλοι σειρά.Όλη αυτή η δράση ήταν εξαιρετική, να τα χειροκροτάμε αυτά, αξίζει ένα χειροκρότημα. Εγώ την χαίρομαι αυτή την προσπάθεια, την στηρίζω κιόλας παιδιά».


Πηγή