Δευτέρα , 19 Σεπτέμβριος 2022
Απρόοπτο με τον Νίνο στη σκηνή

Ο Νίνο έγραψε τραγούδι για τον κορονοϊό

Ο Νίνο Ξυπολιτάς όλες αυτές τις ημέρες εφαρμόζει το «#Μένουμε σπίτι». Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής φρόντισε να αξιοποιήσει δημιουργικά τον χρόνο του, φτιάχνοντας ένα καινούργιο τραγούδι, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού.

Το τραγούδι έχει τον τίτλο «Αγάπη», θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και τα έσοδα από την κυκλοφορία του, θα διατεθούν όλα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μάλιστα, όπως έγραψε ο Νίνο σε μία από τις αναρτήσεις του, το τραγούδι το έφτιαξε μέσα σε 28 ώρες, ενώ ο ίδιος έπαιξε όλα τα όργανα: κιθάρα, πιάνο, τύμπανα στον υπολογιστή, βιολιά, φωνητικά, μιας και δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τους μουσικούς του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η πρώτη μέρα,η αρχή,ενός τραγουδιού που θα βοηθάει τους ανθρώπους. Κάθε κλίκ,κάθε stream,κάθε ευρώ,οτιδήποτε φέρει αυτό το τραγούδι,θα πηγαίνει αμέσως σε ένα ιδρυμα. Για πάντα. Το για πάντα σημαίνει για παντα. Ευχομαι να το αγοράσετε εσείς,τα παιδιά σας,τα εγγόνια σας,τα δισέγγονα σας,κτλ κτλ. Εύχομαι να το δείτε όταν βγεί στην οπτικοακουστική αθανασία,ολοι. Εύχομαι να δημιουργήσει τα περισσότερα έσοδα που θα έχουν δημιουργηθεί ποτέ από ένα τραγούδι. Κόσμε,η Αγάπη. #ninoxypolitas Σε όλες τις πλατφόρμες. Καλή ακρόαση. ❤🙏 ΝΞ Ninoxypolitas.com #μένουμεσπίτι #menoumespiti #panikrecords #ninoxypolitas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) στις

Στην τελευταία του ανάρτηση ο Νίνο γράφει μεταξύ άλλων πως η «Αγάπη» ανήκει στους Έλληνες, και πως ακόμα και αν γίνει διασκευή από τον μεγαλύτερο σταρ του κόσμου, τα έσοδα θα παραμείνουν στην Ελλάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έπαιξα όλα τα όργανα εγώ,κιθάρα,πιάνο,τύμπανα στον υπολογιστή,βιολιά,φωνητικά,όλα όσα ακούγονται σε αυτό το τραγούδι,επειδή δεν μπορω να έρθω σε επαφή με τους μουσικούς.Εκανα την μίξη μόνος μου,επειδή δεν μπορώ να την κάνω σε στούντιο.Τα έκανα όλα μόνος μου,στο σπίτι. Έκανα την ενορχήστρωση,επειδή δεν μπορώ να έρθω σε επαφή με τον ενορχηστρωτή. Έγραψα τους στίχους και τη μουσική 14/3/2020 κλεισμένος μεσα στο σπίτι,πάνω απο δέκα μέρες προς το παρόν. Όλα αυτά τα έκανα σε 28 ώρες. 14 ώρες 13/3/2020 14 ώρες 14/3/2020. Όσα downloads,όσα έσοδα,όσα κλίκ,όσα views,όλα όσα θα κάνει αυτό το τραγούδι,απο τη στιγμή που θα βγεί στην ακουστική αθανασία,δηλαδή για πάντα,τα έσοδά του θα ανήκουν σε ένα ίδρυμα που θα βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αναλυτικότερα θα σας τα πώ όταν είναι όλα συγκεντρωμένα και σωστά. Προς το παρόν θα κυκλοφορήσει «Η ΑΓΑΠΗ» απο την Panik Records,και θα ανήκει για πάντα στον κόσμο. Όλα του τα έσοδα. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ακόμη και μετά τον θάνατό μου. ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ «Η ΑΓΑΠΗ» ❤🌍 16/3/2020 @panik_entertainment_group #ninoxypolitas Ninoxypolitas.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) στις

«Η «Αγάπη» ανήκει στους Έλληνες. Για πάντα. Όσα έσοδα κι αν κάνει. Ακόμα και αν γίνει διασκευή από τον μεγαλύτερο Star του πλανήτη, το ποσοστό μου θα ανήκει στους Έλληνες.

Εδώ, σε ένα ίδρυμα της Ελλάδας για τους Έλληνες. Για πάντα.

Λεπτομέρειες.. όταν θα ναι όλα στη θέση τους και σωστά.

Η «Αγάπη» δημιουργήθηκε σε καραντίνα. Στην απομόνωση.

Η «Αγάπη» γεννήθηκε και γράφτηκε για την Ελλάδα. Για τον κόσμο της Ελλάδας. Εύχομαι να γίνει τόσο μεγάλο, να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον πλανήτη, και να βοηθήσει κι άλλες χώρες.

Με περισσότερα τραγούδια» έγραψε χαρακτηριστικά στην τελευταία του ανάρτηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η «Αγάπη» ανήκει στους Έλληνες. Για πάντα. Όσα έσοδα κιαν κάνει. Ακόμα και άν γίνει διασκευή απο τον μεγαλύτερο Star του πλανήτη,το ποσοστό μου θα ανήκει στους Έλληνες. Εδώ,σε ένα ίδρυμα της Ελλάδας για τους Έλληνες. Για πάντα. Λεπτομέρειες..όταν θα ναι όλα στη θέση τους και σωστά. Η «Αγάπη» δημιουργήθηκε σε καραντίνα. Στην απομονωση. Η «Αγάπη» γεννήθηκε και γράφτηκε για την Ελλάδα. Για τον κόσμο της Ελλάδας. Εύχομαι να γίνει τόσο μεγάλο,να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον πλανήτη,και να βοηθήσει κιάλλες χώρες. Με περισσότερα τραγούδια. 💙 Το αφήνω εδώ. ΝX 🇬🇷🌍🙏 #ninoxypolitas #panikrecords #greeks #greek #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) στις
Πηγή