Τετάρτη , 17 Αύγουστος 2022

Ο Νικ Κύργιος «ξαναχτύπησε»: Εφτυσε οπαδό, ειρωνεύτηκε κριτή και έτρωγε σούσι την ώρα της συνέντευξης

Επίθεση στους «ασεβείς» οπαδούς του Wimbledon εξαπέλυσε ο Νικ Κύργιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα του, τρώγοντας μάλιστα σούσι!

Το «κακό» παιδί του Αυστραλιανού τένις ήταν νικητής επί του Βρετανού Πολ Τζαμπ, κερδίζοντας με 3-6, 6-1, 7-5, 6-7 (3/7), 7-5 στον πρώτο γύρο χθες. Αλλά δεν άργησε να επιστρέψει στον παλιό του εαυτό, και ειρωνεύτηκε μια επόπτρια, έφτυσε προς την κατεύθυνση ενός θεατή και πέταξε μια μπάλα στο πλήθος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρώγοντας σούσι στη συνέντευξη Τύπου – Μασούσε και μιλούσε στους δημοσιογράφους ο Νικ Κύργιος

Η ένταση συνεχίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, όπου οι δημοσιογράφοι έμειναν άναυδοι βλέποντάς τον να τρώει σούσι μεταξύ των ερωτήσεων που απαντούσε. «Πολύ ασέβεια εκτοξεύτηκε σήμερα από το πλήθος» είπε έχοντας ζητήσει την απομάκρυνση ορισμένων οπαδών ήδη από το πρώτο σετ. «Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό είναι φυσιολογικό, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Δεν είπα τίποτα στο πλήθος μέχρι που ξεκίνησαν χωρίς σταματημό. Απλά δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογικό ή όχι».

Και συνέχισε: «Απλά καθαρή ασέβεια. Κάποιος φώναξε ότι είμαι σκατά σήμερα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Όχι. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει ξανά και ξανά. Έχετε πάει ποτέ σε ένα σούπερ μάρκετ και έχετε αρχίσει να βρίζετε κάποιον που σκανάρει τα προϊόντα; Όχι. Τότε γιατί το κάνουν όταν είμαι στο Wimbledon; Γιατί συμβαίνει αυτό;».

Έξαλλοι οι οπαδοί: Μιλάς εσύ για ασέβεια, που τρως στη συνέντευξη;

Την ίδια ώρα όμως, το γεγονός ότι έτρωγε στη μέση της συνέντευξης Τύπου εξόργισε πολλούς οπαδούς του τένις που τον κατηγόρησαν για ασέβεια. «Εσύ είσαι ασεβής που τρως ενώ δίνεις συνέντευξη – πρέπει να δείξεις λίγο σεβασμό» έγραψε κάποιος στο Twitter. «Ο Νικ Κύργιος λέει ότι δε θέλει ο κόσμος να μην τον σέβεται ενώ φτύνει τον κόσμο, ειρωνεύεται τους κριτές και μετά κάθεται σε μια συνέντευξη Τύπου και τρώει» έγραψε ένας άλλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Διαμαρτύρεται για έλλειψη σεβασμού καθώς κάθεται τρώγοντας και μιλώντας σε μια συνέντευξη Τύπου. Νόμιζα ότι τουλάχιστον ένας δημοσιογράφος θα του ζητούσε να δείξει λίγο σεβασμό προς αυτούς» ανέφερε ένας άλλος με έναν ακόμη να προσθέτει: «Ο Νικ Κύργιος παραπονιέται για τους οπαδούς που δεν τον σέβονται έχοντας φτύσει έναν από αυτούς, την ώρα που έτρωγε το φαγητό του και μιλούσε με το στόμα γεμάτο. Πετάξτε τον έξω».

Παραδοχή Νικ Κύργιου: Εφτυσα προς έναν συγκεκριμένο οπαδό

Ο Κύργιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης πρόσθεσε ότι χαίρεται να παίζει τον κακό και ρωτήθηκε εάν το φτύσιμο προς έναν οπαδό μετά το match point ήταν εσκεμμένο. «Προς την κατεύθυνση ενός από τους ανθρώπους που δεν με σέβονται, ναι» παραδέχτηκε ο Αυστραλός τενίστας. «Δε θα το έκανα αυτό σε κάποιος που με υποστήριζε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή