Παρασκευή , 24 Σεπτέμβριος 2021
Ο πρίγκιπας Χάρι χαιρετίζει την έρευνα για τη συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι αναδείχθηκε ο «πιο σέξι γαλαζοαίματος στον πλανήτη» αλλά το twitter διαφωνεί

Τον τίτλο του πιο «σέξι γαλαζοαίματου στον πλανήτη» κατάφερε να αποσπάσει ο πρίγκιπας Χάρι, «κλέβοντας» ουσιαστικά τον χαρακτηρισμό αυτό τόσο από τον πρίγκιπα Φέλιξ του Λουξεμβούργου, τον Πρίγκιπα Ματέν του Μπρουνέι όσο και από τον μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η δημοσκόπηση, σύμφωνα με την Mirror, που του χάρισε αυτόν τον τίτλο διεξήχθη από το περιοδικό «People», η οποία όμως προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στον κόσμο του twitter.

Οι χρήστες του twitter κατέκλυσαν τον ιστότοπο με τις αντιρρήσεις τους καθώς δεν μεγάλη μερίδα δεν τον θεωρεί σέξι ενώ υπήρξαν αντιρρήσεις και για το γεγονός ότι δεν είναι πια γαλαζοαίματος.

«Ο πρίγκιπας Χάρι; Σέξι; Σε ποιο σύμπαν;», σχολίασε κάποιος. «Ο πρίγκιπας Χάρι δεν πρέπει να έχει σχέση με τη λέξη σέξι», έγραψε ένας άλλος. «Τίποτα σέξι για αυτόν τον άντρα! Και δεν είναι πια γαλαζοαίματος!» , σχολίασε ένας τρίτος χρήστης του Twitter.

«Πραγματικά, πώς κέρδισε ο πρίγκιπας Χάρι αυτόν τον τύπο ως τον πιο σέξι “βασιλικό”» έγραψε κάποιος αναφερόμενος στον πρίγκιπα Ματέν. «Δεν είμαστε επιθετικοί απέναντι στον Πρίγκιπα Χάρι, αλλά γιατί; Ο Πρίγκιπας Ματέν είναι πολύ πιο σέξι», έγραψε ένας άλλος στο Twitter. «Αυτοί οι άνθρωποι προφανώς δεν έχουν δει ποτέ τον Καρλ Φιλίπ της Σουηδίας», σχολίασε ένας άλλος netizen.

Υπάρχουν όμως και πολλοί που πιστεύουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι δικαίως αναδείχθηκε ως ο πιο «σέξι γαλαζοαίματος του πλανήτη». «Μπορεί να μεροληπτώ υπέρ του, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι είναι ο πιο όμορφος γαλαζοαίματος και δεν είναι μόνο για την εμφάνισή του. Αφορά περισσότερο την καρδιά του (όπως και η μητέρα του)» ανέφερε χρήστης του twitter.
Πηγή