Πέμπτη , 11 Αύγουστος 2022

Ο Σάκης Ρουβάς για τον καβγά στα MAD VMA: «Πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας αυτό που υπέστη η Έλενα»

Ο Σάκης Ρουβάς έχει δώσει πολλές φορές το «παρών» στα MAD VMA, τόσο για να τραγουδήσει στη σκηνή όσο και για να βραβευθεί.

Παρακολουθώντας τις εικόνες ντροπής από τον απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Light και τον Snik, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram και να στείλει ένα μήνυμα υποστήριξης προς την Ελενα Παπαρίζου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To σχόλιο του Σάκη Ρουβά για τον καβγά που αμαύρωσε τα Mad VMA

«Χθες το βράδυ πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας όλα αυτά που συνέβησαν στα βραβεία του MAD… Πόνεσε η καρδιά μου γι’ αυτό που υπέστη η αγαπημένη μου Έλενα. Πόνεσε η καρδιά μου για τους χιλιάδες θεατές, μικρούς και μεγάλους, που βρίσκονταν στο κοινό και που πήγαν εκεί ψάχνοντας λίγη χαρά και έκφραση μέσα από τη μουσική.

Πόνεσε η καρδιά μου για τα ίδια τα βραβεία και τον θεσμό που τόσο πολύ αγαπώ, έχοντας βρεθεί εκεί αμέτρητα βράδια, επικοινωνώντας με τον κόσμο τη μουσική μου. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, γεφυρώνει τους λαούς και τους πολιτισμούς. Έχει τη δύναμη να συγκινεί τα πλήθη και να τα φέρνει κοντά. Η βία, όπως και η κουλτούρα της βίας, δεν έχει θέση σε μια γιορτή μουσικής αλλά ούτε και στην κοινωνία», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

To σχόλιο του Σάκη Ρουβά για τα Mad VMA

Πηγή