Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Ο Σπύρος Δημητρίου μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη -«Γίνεται να ξε-ερωτευτείς»

Για το διαζύγιό του από την Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε ο Σπύρος Δημητρίου. Και αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός ποινικολόγος μιλά ανοιχτά για το χωρισμό του από την τραγουδίστρια.

Ο Σπύρος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή “Γειά σου” και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού, λέγοντας μεταξύ άλλον ότι για εκείνον το διαζύγιό του είναι ακόμη μια απώλεια που κλήθηκε να διαχειριστεί παρότι ήταν ειρηνικό, ενώ ανέφερε ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει στις συναυλίες της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα τρεις απώλειες, τον θανάτους των γονιών μου αλλά και ένα διαζύγιο, όσο ειρηνικό και να είναι, όπως το δικό μου, για οποιονδήποτε λόγο και να συμβεί, είναι μια απώλεια. Είναι πένθος και αυτό. Η πιο συγκλονιστική απώλεια ήταν αυτή της μητέρας μου… Ακόμα και τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Κάποια πράγματα δεν ξεπερνιούνται ποτέ…» είπε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σπύρος Δημητρίου για το διαζύγιό του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Σε ότι αφορά στο διαζύγιό του από την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Σπύρος Δημητρίου είπε: «Τα διαζύγια πλέον είναι ο κανόνας. Αυτό εμένα με στενοχωρεί, αυτό το ότι έπεσα κι εγώ στον κανόνα, “παντρεύονται όλοι και χωρίζουν”. Γίνεται να ξε-ερωτευτείς αλλά δε γίνεται να ξε-αγαπήσεις. Με την Ελεωνόρα διατηρώ άριστες σχέσεις, είναι μια σούπερ σταρ υπερταλαντούχα που τη θαυμάζω πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι στις συναυλίες της. Τη θαυμάζω όντως ως καλλιτέχνιδα. Τώρα, αν είχαμε κάποια θέματα προσωπικά και δεν προχώρησε… Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δυο και κάνουν την αυτοκριτική τους και οι δυο. Στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί να αποδοθεί απόλυτη δικαιοσύνη».

«Δε ξέρω αν θα κάνω δεύτερο γάμο, εδώ δεν ήξερα αν θα κάνω πρώτο. Ούτε καν το είχα σκεφτεί. Πριν τον γάμο, δεν είχα καν συγκατοικήσει. Τα έκανα όλα μαζί. Ευτυχώς τα έκανα έτσι γιατί αλλιώς, δε θα τα έκανα ποτέ…Τα διαζύγια βγαίνουν πολύ εύκολα τώρα. Βγαίνουν και μέσω ίντερνετ», πρόσθεσε ο Σπύρος Δημητρίου.


Πηγή