Σάββατο , 19 Ιούνιος 2021

Ο Brad Pitt στο πρώτο του εξώφυλλο μετά το διαζύγιο

Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον Brad Pitt μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με την Angelina Jolie.

Ο 53χρονος ηθοποιός εμφανίζεται πρώτη φορά σε περιοδικό με τρία διαφορετικά εξώφυλλα, μετά τον χωρισμό του τον περασμένο Αύγουστο.

Ο ηθοποιός και στα τρία πορτρέτα για το GQ κοιτάζει απευθείας τον φακό. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα βαθιά μπλε μάτια του, ενώ σε κανένα δεν είναι χαμογελαστός.

Στη συνέντευξη, που δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, ο Brad Pitt μιλάει για την αγάπη, την απώλεια, την παιδική του ηλικία, τον πατέρα του, αλλά και πώς είναι η ζωή του μετά τον χωρισμό.

Μάλιστα το περιοδικό περιγράφει τη συνέντευξη ως μια «ακατέργαστη και στοχαστική» συζήτηση για την «αγάπη, την απώλεια, την πατρότητα και το πώς να προχωρήσουμε αφού τα πράγματα γύρω μας καταρρεύσουν».

piit2

Πάντως, η κατάσταση ανάμεσα στον ηθοποιό και την οικογένειά του φαίνεται να βελτιώνεται καθώς την περασμένη εβδομάδα και τα έξι του παιδιά τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες για πρώτη φορά μέσα σε εφτά μήνες.

Όπως ανέφερε ήταν μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, αλλά και αρκετά χαοτική, μια και το κάθε ένα από τα παιδιά ήθελε να φάει κάτι διαφορετικό, κάτι που φυσικά υλοποίησε ο προσωπικός του σεφ.

Τα παιδιά συνόδευαν για το Σαββατοκύριακο και δυο νταντάδες.

piit1

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Jolie επέμεινε να συνοδεύουν τα παιδιά οι νταντάδες «γιατί είναι η μόνη που έχει την επιμέλεια των παιδιών» και «ο Μπραντ δεν χρειάζεται να έχει νταντάδες τώρα». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νταντάδες ήταν κάτι που πρότεινε και ο θεραπευτής που επισκέπτεται η οικογένεια.


Πηγή