Πέμπτη , 12 Δεκέμβριος 2019
Πάνος Ζάρλας: Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν μαζί του το βράδυ πριν το μοιραίο τροχαίο

Πάνος Ζάρλας: Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν μαζί του το βράδυ πριν το μοιραίο τροχαίο

Μία εβδομάδα πέρασε από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα σε τροχαίο με τη μηχανή του, ανήμερα των γενεθλίων του. Και η οικογένειά του με τους φίλους του προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως ο Πάνος δεν είναι πια μαζί τους. Η μητέρα του, λίγες ημέρες μετά την κηδεία, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων, συμβούλευσε τις μανάδες να «αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι η τελευταία φορά».

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όμως, είναι και η Στέλλα Μιζεράκη. Μπορεί με τον Πάνο Ζάρλα να είχαν χωρίσει, όμως, παρέμειναν καλοί φίλοι και στο τελευταίο «αντίο» στο νικητή του Power of Love, εκείνη ήταν ένα ράκος.

Η μητέρα της Στέλλας μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψε ότι το πρώην ζευγάρι του POL ήταν μαζί το μοιραίο βράδυ.  «Η Στέλλα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και όλη η οικογένεια είναι δίπλα της για να την στηρίξουμε. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ότι εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με τον Πάνο στο πάρτι των γενεθλίων του. Η Στέλλα έφυγε νωρίτερα για να παραλάβει εμένα από το αεροδρόμιο και το πρωί έμαθε ότι ο Πάνος «έφυγε». Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εκείνη».


Πηγή