Τρίτη , 6 Ιούνιος 2023

Πάολα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της και πότε επιστρέφει στα live -Όσα είπε ο Γιάννης Πλούταρχος

Για την κατάσταση της υγείας της Πάολα, με την οποία εμφανίζονται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Γιάννης Πλούταρχος.

Την περασμένη Παρασκευή έγινε γνωστό ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης με συμπτώματα πνευμονίας.

Η Πάολα, με
ανάρτηση που έκανε την ίδια μέρα στο
λογαριασμό της στο Instagram,
ενημέρωσε τους θαυμαστές
της για την κατάσταση της υγείας της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας! Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ, λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν όμως, πιο ήπια. Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας. Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος. Και πάλι σας ευχαριστώ! Να σας έχει ο Θεός καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά στη σχετική ανάρτησή της.

Πλούταρχος
για Πάολα: Πέρασε πολύ χοντρό
κρύωμα

Σήμερα, η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε το Γιάννη Πλούταρχο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν αναχωρήσει για τη Ρώμη με τη σύζυγό του.

Ο τραγουδιστής,
μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργάτιδα
του, σημειώνοντας πως είναι καλύτερα
στην υγεία της, ενώ αποκάλυψε πως θα
επιστρέψει στις εμφανίσεις της από την
προσεχή Παρασκευή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γυρίζει την Παρασκευή η Πάολα. Πέρασε πολύ χοντρό κρύωμα. Τύπου Β. Ήθελε να έρθει, της λέω “κάτσε εκεί πέρα που κάθεσαι”. Η Πάολα ζει για αυτό που κάνουμε, δεν το συζητάμε. Και έτσι είναι οι καλλιτέχνες όλοι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος.


Πηγή